Güç kaynağı önerisi

Hayırlı olsun. Sisteminizi sorunsuz kullanmanız dileğiyle.
Teşekkürler
Olası herhangi bir sorun nedeniyle konuyu ''çözüldü'' olarak işaretlemedim. Ürün geldikten sonra geri bildirim olarak fikirlerimi yazacağım.
Teşekkürler
Olası herhangi bir sorun nedeniyle konuyu ''çözüldü'' olarak işaretlemedim. Ürün geldikten sonra geri bildirim olarak fikirlerimi yazacağım.
Ürün gayet hoşuma gitti. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum herhangi bir olumsuz tarafına rastlamadım. Modüler olmadığı ve her türlü kablodan fazla fazla (örneğin 4 adet 6+2 PCI kablosu var) koydukları için biraz fazla yer kaplıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok. Alacak arkadaşlara rahatlıkla önerebilirim.

Son düzenleme:
Merhabalar yeni konu açma bulamadığımdan buraya yazıyorum msi amd r9 390x gaming pro z170a anakart i58700k işlemci cooler master soğutucu vs ekipmanlı bir sistemim var thermaltake 750w 80plus bronze kullanıyorum psu olarak ancak her sene sigortalar attıpında veya kendiliğinden bilgisyar kapanıyor ve açılmıyor servise veriyorum garantisi bitti artık diye dışarda bi yere verdim psu değşmesi lazım dedi bu sisteme güç kaynağı önerebilirseniz acil olarak çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…