Öncelikle teşekkürler. Sistemimi yazdım şimdi ve sistemim iyi bir sistem değil bu yüzden 500w yeter diye düşünüyorum. Önerdiğiniz güç kaynakları güzel ancak hepsi 600w sizce 500w alsam daha iyi olmaz mı mesela sizin 2. önerdiğiniz 600w yerine 5. olan 500w olanı alsam kalan parayla fan almayı düşünüyorum da sizin fikriniz nedir? Birde bu benim önerdiğim 3. ile 5. arasında ne fark var bir bilginiz var mı?Öncelikle sisteminizi paylaşın. Rampage PSU sakın almayın. Kullandığınızın laciverti. İleriye dönük olması açısından minimum 600W öneriyorum.
SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SilverStone Strider ST60F-ES230 600W 80 Plus Aktif PFC Güç KaynağıSadece Sistemini Değil, Cüzdanını da Düşünenlerin Tercihi!Bileşenleriniz için Ekonomik 80+ ve Aktif PFC TasarımıSilverStone; en yeni nesil ekran kartlarını ve işlemcileri rahatlıkla kullanabileceğiniz SST-ST60F-ES230...www.teknobiyotik.com
FSP FSP600-60AHBC 600W ATX Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Xigmatek EN40711 600W X-Power X-Calibre 600 80+ Power Supply - incehesap.com
Hiçbir şekilde üstüne koyamam derseniz üçüncü, beşinci veya altıncı seçenektekileri tercih edebilirsiniz.
600W şu an RTX 2070 kullanan adama bile fazla geliyor. @BİM dediğiniz PSU'yu alabilirsiniz.Öncelikle sisteminizi paylaşın. Rampage PSU sakın almayın. Kullandığınızın laciverti. İleriye dönük olması açısından minimum 600W öneriyorum.
SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SilverStone Strider ST60F-ES230 600W 80 Plus Aktif PFC Güç KaynağıSadece Sistemini Değil, Cüzdanını da Düşünenlerin Tercihi!Bileşenleriniz için Ekonomik 80+ ve Aktif PFC TasarımıSilverStone; en yeni nesil ekran kartlarını ve işlemcileri rahatlıkla kullanabileceğiniz SST-ST60F-ES230...www.teknobiyotik.com
FSP FSP600-60AHBC 600W ATX Power Supply - incehesap.com
Xigmatek EN40711 600W X-Power X-Calibre 600 80+ Power Supply - incehesap.com
Hiçbir şekilde üstüne koyamam derseniz üçüncü, beşinci veya altıncı seçenektekileri tercih edebilirsiniz.
Sisteminize 500W rahatlıkla yeter. Sisteminizi daha yüksek bekliyordum ve ilerde yükseltme ihtimalinizi düşünerek 600W önerdim. 500W alabilirsiniz. Listenizdeki Rampage dışında hepsi alınabilir PSU'lar. 3.sıradaki kutusuzmuş. Ben her ihtimale karşı 5.sıradakini tercih ederdim.Öncelikle teşekkürler. Sistemimi yazdım şimdi ve sistemim iyi bir sistem değil bu yüzden 500w yeter diye düşünüyorum. Önerdiğiniz güç kaynakları güzel ancak hepsi 600w sizce 500w alsam daha iyi olmaz mı mesela sizin 2. önerdiğiniz 600w yerine 5. olan 500w olanı alsam kalan parayla fan almayı düşünüyorum da sizin fikriniz nedir? Birde bu benim önerdiğim 3. ile 5. arasında ne fark var bir bilginiz var mı?
Ben yarın almayı düşüyorum. Ve şuan 3 5 ve 6 arasında kaldım ama sanki 6 yı eledim gibi fsp almak istiyorum. Ancak 3. mü yoksa 5. mi daha iyidir? O kutusuz muhabbeti beni de çok düşündürdü. Ama araştırdım biraz ve inventus olduğu içim içim biraz rahatladı gibi neredeyse inventus hakkında kötü yorum yok. Ve bu başka biri de inventusdan kutusuz güç kaynağı almış ve herhangi bir sorun çıkmamış her şeyi tam sadece kutusu yokmuş. Yani şuan 3. ye güveniyorum. Ancak incehesap güvenilir mi onu bilmiyorum. Ve size sorum şu olacak 3 mü daha iyi yoksa 5 mi siz hangisini alırdınız.Sisteminize 500W rahatlıkla yeter. Sisteminizi daha yüksek bekliyordum ve ilerde yükseltme ihtimalinizi düşünerek 600W önerdim. 500W alabilirsiniz. Listenizdeki Rampage dışında hepsi alınabilir PSU'lar. 3.sıradaki kutusuzmuş. Ben her ihtimale karşı 5.sıradakini tercih ederdim.
5.seçenekte alınır 3.de. İkiside kaliteli ürünler. 5'tekinin fiyatı daha ucuz. Kutusuz seçeneğine takılmıyorsan 3.seçeneğin 5 yıl garantisi var. Seçim senin. Ben param cebimde kalsın diye 5'i seçerdim.Ben yarın almayı düşüyorum. Ve şuan 3 5 ve 6 arasında kaldım ama sanki 6 yı eledim gibi fsp almak istiyorum. Ancak 3. mü yoksa 5. mi daha iyidir? O kutusuz muhabbeti beni de çok düşündürdü. Ama araştırdım biraz ve inventus olduğu içim içim biraz rahatladı gibi neredeyse inventus hakkında kötü yorum yok. Ve bu başka biri de inventusdan kutusuz güç kaynağı almış ve herhangi bir sorun çıkmamış her şeyi tam sadece kutusu yokmuş. Yani şuan 3. ye güveniyorum. Ancak incehesap güvenilir mi onu bilmiyorum. Ve size sorum şu olacak 3 mü daha iyi yoksa 5 mi siz hangisini alırdınız.
Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Yarına kadar bakıcam 3 ile 5 arasından birini alıcam. Sadece şuan beni 3. ye iten şeyler biri inventus mağazası olması diğeri de unlost eco v2 bilgisayarında da 3. yani hyper k serisi kullanılıyor olması. Bakalım yarına kadar 3. 5. arasından birini alacağım çok teşekkürler iyi forumlar.5.seçenekte alınır 3.de. İkiside kaliteli ürünler. 5'tekinin fiyatı daha ucuz. Kutusuz seçeneğine takılmıyorsan 3.seçeneğin 5 yıl garantisi var. Seçim senin. Ben param cebimde kalsın diye 5'i seçerdim.
Mağaza konusunda tedirginlik yaşamayın. İncehesap da güvenilir bir firmadır.Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Yarına kadar bakıcam 3 ile 5 arasında sonra yarın birini alıcam. Sadece şuan beni 3. ye iten şeyler biri inventus mağazası olması diğeri de unlost eco v2 bilgisayarında da 3. yani hyper k serisi kullanılıyor. Bakalım yarına kadar 3. 5. arasından birini alacağım çok teşekkürler iyi forumlar.
Tamamdır o zaman sadece performanslarına bakıp birini alıcam. Çok teşekkürler yardımlarınız için.Mağaza konusunda tedirginlik yaşamayın. İncehesap da güvenilir bir firmadır.
Hocam birde son bir şey sorabilir miyim? Bu benim güç kaynağımla yeni alacağım güç kaynağının kabloları arasında bir sorun yaşamam değil mi yani yine ana temel kablolar vardır. Çok bir fark yoktur sanırım.Mağaza konusunda tedirginlik yaşamayın. İncehesap da güvenilir bir firmadır.