R Raane Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Yaklaşık yarım saat önce oyun oynarken kasa kapandi ve ardından güç kaynağı patladı. Asıl önemli olan anakart vs bozulmuş mudur. Başka bir güç kaynağıyla bilgisayari açma şansı bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
Yaklaşık yarım saat önce oyun oynarken kasa kapandi ve ardından güç kaynağı patladı. Asıl önemli olan anakart vs bozulmuş mudur. Başka bir güç kaynağıyla bilgisayari açma şansı bulamadım.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 5 Şubat 2022 #2 Güç kaynağının patladığını nerden biliyorsun? Tespit edebildin mi?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 5 Şubat 2022 #3 Hocam müsaitseniz, uygunsanız Güç Kaynağının fotoğrafını atabilir misiniz?
R Raane Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #4 377660 dedi: Hocam müsaitseniz, uygunsanız Güç Kaynağının fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm Güç kaynağını çoktan çöpe attım CillianMurphy dedi: Güç kaynağının patladığını nereden biliyorsun? Tespit edebildin mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın arka tarafından pat diye patlama sesiyle beraber ateş çıktı güç kaynağina takılan kablo giriş yeri simsiyahti
377660 dedi: Hocam müsaitseniz, uygunsanız Güç Kaynağının fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm Güç kaynağını çoktan çöpe attım CillianMurphy dedi: Güç kaynağının patladığını nereden biliyorsun? Tespit edebildin mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın arka tarafından pat diye patlama sesiyle beraber ateş çıktı güç kaynağina takılan kablo giriş yeri simsiyahti
orhan yıldız Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 @Raane PSU Marka model paylaşır mısınız ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?