Redaust01 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #11 O zaman beni de dikkate alıp canını sıkabilirsin geçmiş olsun. Test için deniyorsan sakın sisteme monte etme . Kusura bakma @nevtugardic .
O zaman beni de dikkate alıp canını sıkabilirsin geçmiş olsun. Test için deniyorsan sakın sisteme monte etme . Kusura bakma @nevtugardic .
SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #12 Redaust01 dedi: O zaman beni de dikkate alıp canını sıkabilirsin geçmiş olsun. Test için deniyorsan sakın sisteme monte etme . Kusura bakma @nevtugardic . Genişletmek için tıkla... İyi ki test etmişim, eGPU projemde kullanacaktım .
Redaust01 dedi: O zaman beni de dikkate alıp canını sıkabilirsin geçmiş olsun. Test için deniyorsan sakın sisteme monte etme . Kusura bakma @nevtugardic . Genişletmek için tıkla... İyi ki test etmişim, eGPU projemde kullanacaktım .
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Aralık 2020 #13 Hadron iyi değil 200Watt az zaten sistemin ne?
SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #14 Conficker Belasi dedi: Hadron iyi değil 200Watt az zaten sistemin ne? Genişletmek için tıkla... E-GPU projemde kullanacaktım. Kullancağım kart ise 1660S.
Conficker Belasi dedi: Hadron iyi değil 200Watt az zaten sistemin ne? Genişletmek için tıkla... E-GPU projemde kullanacaktım. Kullancağım kart ise 1660S.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Aralık 2020 #15 İçinde filitre devresi var fişini takarken kıvılcım olması normal akım çeken her şeyde oluyor.
SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #16 Conficker Belasi dedi: İçinde filitre devresi var fişini takarken kıvılcım olması normal akım çeken her şeyde oluyor. Genişletmek için tıkla... Kıvılcım direkt içinden gelmişti.
Conficker Belasi dedi: İçinde filitre devresi var fişini takarken kıvılcım olması normal akım çeken her şeyde oluyor. Genişletmek için tıkla... Kıvılcım direkt içinden gelmişti.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 14 Aralık 2020 #17 Şöyle kalitesiz PSU'lara para vermeyin. Nerede üretildiği belli değil bunların. Keşke almadan önce danışsaydınız bizlere hocam.
Şöyle kalitesiz PSU'lara para vermeyin. Nerede üretildiği belli değil bunların. Keşke almadan önce danışsaydınız bizlere hocam.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Aralık 2020 #18 SDemir dedi: Kıvılcım direkt içinden gelmişti. Genişletmek için tıkla... O zaman arızalı demek iade et tekrar alma o marka platoon, Frisby, Everest gibi tırt markaları alma.
SDemir dedi: Kıvılcım direkt içinden gelmişti. Genişletmek için tıkla... O zaman arızalı demek iade et tekrar alma o marka platoon, Frisby, Everest gibi tırt markaları alma.
SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #19 Conficker Belasi dedi: O zaman arızalı demek iade et tekrar alma o marka platoon, Frisby, Everest gibi tırt markaları alma. Genişletmek için tıkla... Uygun ve sadece E-GPU için kullanabileceğim ürünler hangileridir ?
Conficker Belasi dedi: O zaman arızalı demek iade et tekrar alma o marka platoon, Frisby, Everest gibi tırt markaları alma. Genişletmek için tıkla... Uygun ve sadece E-GPU için kullanabileceğim ürünler hangileridir ?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #20 SDemir dedi: Uygun ve sadece e-GPU için kullanabileceğim ürünler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Aerocool VX Plus serisine bakabilirsiniz ucuza güzel.
SDemir dedi: Uygun ve sadece e-GPU için kullanabileceğim ürünler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Aerocool VX Plus serisine bakabilirsiniz ucuza güzel.