Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 19 Şubat 2013 #1 Sistemimi yeniden toparlıyorum ve sistemin en temeli olan güç kaynağı seçiminde kararsız kaldım. Aklımda aşağıdaki güç kaynakları mevcut. Şunu belirtmek isterim ki fiyat performans ürünü arıyorum. Hangisini seçmem uzun vadede en mantıklı olur ? High Power Element 700W 80Plus HP-EP700-BR Bronze Sertifikalı Güç Kaynağı | hızlıal.com Akasa Venom 750W Single Rail 14cm Ultra Sessiz Fanlı Güç Kaynağı AK-PA075AM01-EU | hızlıal.com Seasonic SEA-S12II-620 620W 80Plus Bronze Sertifikalı Güç Kaynağı | hızlıal.com High Power Element Bronze 600W 12cm Fanlı, 80Plus Bronze Power Supply (HP-EP600-BR) - Bilgisayar - Hepsiburada.com *Sistemde overclock ve crossfire yapılacaktır.
Sistemimi yeniden toparlıyorum ve sistemin en temeli olan güç kaynağı seçiminde kararsız kaldım. Aklımda aşağıdaki güç kaynakları mevcut. Şunu belirtmek isterim ki fiyat performans ürünü arıyorum. Hangisini seçmem uzun vadede en mantıklı olur ? High Power Element 700W 80Plus HP-EP700-BR Bronze Sertifikalı Güç Kaynağı | hızlıal.com Akasa Venom 750W Single Rail 14cm Ultra Sessiz Fanlı Güç Kaynağı AK-PA075AM01-EU | hızlıal.com Seasonic SEA-S12II-620 620W 80Plus Bronze Sertifikalı Güç Kaynağı | hızlıal.com High Power Element Bronze 600W 12cm Fanlı, 80Plus Bronze Power Supply (HP-EP600-BR) - Bilgisayar - Hepsiburada.com *Sistemde overclock ve crossfire yapılacaktır.
R RamsesJX Kilopat Katılım 8 Şubat 2013 Mesajlar 568 19 Şubat 2013 #2 Al bunu arkana bakma. TeknoBiyotik: Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı (PSU) - PC Bileşenleri
Al bunu arkana bakma. TeknoBiyotik: Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı (PSU) - PC Bileşenleri
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2013 #3 VATAN COMPUTER - OCZ - FATAL1TY SER % 25 indirim ile bu PSU'yu öneririm.
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 20 Şubat 2013 #4 -GODFREY- dedi: Al bunu arkana bakma. TeknoBiyotik: Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı (PSU) - PC Bileşenleri Genişletmek için tıkla... Ürünün normal fiyatı nedir şuan alırsam bu fiyat geçerli son 20 ürün kalmış ellerinde. - - - Güncellendi - - - Oğuzhan Ünver dedi: VATAN COMPUTER - OCZ - FATAL1TY SER % 25 indirim ile bu PSU'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Değerlendireceğim teşekkürler. - - - Güncellendi - - - Diğer arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.
-GODFREY- dedi: Al bunu arkana bakma. TeknoBiyotik: Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı (PSU) - PC Bileşenleri Genişletmek için tıkla... Ürünün normal fiyatı nedir şuan alırsam bu fiyat geçerli son 20 ürün kalmış ellerinde. - - - Güncellendi - - - Oğuzhan Ünver dedi: VATAN COMPUTER - OCZ - FATAL1TY SER % 25 indirim ile bu PSU'yu öneririm. Genişletmek için tıkla... Değerlendireceğim teşekkürler. - - - Güncellendi - - - Diğer arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 20 Şubat 2013 #5 Ben sadece şunu söyliyim. İkinci paylaştığın linkteki PSU yu kullanıyorum. İmzamda yazıyor zaten.
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 20 Şubat 2013 #6 Ömer Faruk Bayraktar dedi: Ben sadece şunu söyliyim. İkinci paylaştığın linkteki PSU yu kullanıyorum. İmzamda yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ömer Faruk Bayraktar dedi: Ben sadece şunu söyliyim. İkinci paylaştığın linkteki PSU yu kullanıyorum. İmzamda yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.