Güç kaynağı ses yapıyor

MuratMG

Hectopat
Yer
Aydın 09
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.

Bilgisayarımın güç kaynağından ses geliyor. Hani bilgisayar açılırken ıslık benzeri bir ses çıkar ya o sesten bahsediyorum. Bu ses bilgisayarı kullanırken rastgele zamanlarda çıkıyor, çıktığı zamanda o ses geçene kadar bilgisayarda işlemler donuyor, bilgisayar afallıyor. Ses geçtikten sonra bilgisayar kendine geliyor. Sorun nedir acaba? Everest Rampage TITAN model kasa kullanıyorum güç kaynağı kasanın içinde gelen 750W'lık bir güç kaynağı.

Psu'nun kalitesini kasayla gelen ve ayrıca alınarak olarak değerlendirmeyin. Sertifikalarına göre kalite belirleyin her zaman. Bende xigmatek ares 1701 kasa kullanıyorum. Kasayla gelen psu çok kaliteli. İyi forumlar.

Merhaba.

Bilgisayarımın güç kaynağından ses geliyor. Hani bilgisayar açılırken ıslık benzeri bir ses çıkar ya o sesten bahsediyorum. Bu ses bilgisayarı kullanırken rastgele zamanlarda çıkıyor, çıktığı zamanda o ses geçene kadar bilgisayarda işlemler donuyor, bilgisayar afallıyor. Ses geçtikten sonra bilgisayar kendine geliyor. Sorun nedir acaba? Everest Rampage TITAN model kasa kullanıyorum güç kaynağı kasanın içinde gelen 750W'lık bir güç kaynağı.
"nedir acaba?" yazısına kadar okudum sonra Everest markasını görünce sorununu direk anladım kalitesiz bir güç kaynağı kullanıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı