Güç kaynağı ses yapıyor

Alix0053

Centipat
İyi günler arkadaşlar yeni topladığım bilgisayar oyunlara girince cızırtı yapıyor. Bir zaman sonra hafifliyor ama devam ediyor.
ASUS TUF H310 GAMING Plus.
i3 9100F.
16 GB RAM.
RX 570 8 GB.
600 Watt'lık Hadron güç kaynağım sanırım yetmiyor fakat forumları gezdim 80 Plus sertifikalı alanlar da benimle aynı sorunu yaşamış.

Ben de aynı sorundan muzdaripim. Güç kaynağının olduğu yeri elimle bastırınca ses kesiliyor. Vidalarınız fazla sıkı olabilir, gevşetmeyi deneyin.

600 Watt'lık Hadron güç kaynağım sanırım yetmiyor fakat forumları gezdim 80 Plus sertifikalı alanlar da benimle aynı sorunu yaşamış.
Yetmemesi imkansız. 80 Plus sertifikası ile de ilgisi yok yeterliliğin. Evinizin toprak hattı varsa ve sağlamsa, güç kaynağında coil whine problemi olabilir. Garanti kapsamında destek alabilirsiniz. Bu tür durumlarda 600W kalitesiz güç kaynağı almak yerine 450-500W daha kaliteli güç kaynağı almak gerekiyor. Bu değerler bile mevcut sisteminize fazlasıyla yeterli.

Hadron'un garantisini kim veriyor?

Direkt firma ile ya da alınan mağaza ile iletişime geçilebilir.

PSU'nuz oldukça kalitesiz. Coil Whine sorunu olabilir.

Prizde topraklama var mı?
Yok hocam sanırım
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar birazdaha kaliteli ve sertifikalı ürün bakıcam 400-500 bütçem var öneriniz varsa beklerim sistem yukarıda verdiğim gibi tekrar teşekkürler
Hatta bugün pung ye girerken kasadan bir anda güç gidip gelmesi oldu ve sistem kapandı diğer oyunlarda açılışta ses yapıp giriyodu ve ses gidiyodu oyunumu oynuyodum fakat pubg indirdim steamdan açarken ses geldi güç dalgalanması ve sonuç pc kapandı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…