Güç Kaynağı SSD'yi Bozar mi ?

teknodisko

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bundan 2 hafta önce yeni aldığım Pc'deki ssd bozuldu. Garantiye gönderdim. Pc Kasasından daha doğrusu güç kaynağından düzenli olmayan bir şekilde kısalı uzunlu şekilde"zzz" sesi geliyor. Acaba ssd'nin bozulmasının sebebi güç kaynağının da bozuk olması mı? Yoksa bu gelen ses normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güç kaynağından dolayı da olabilir. O şekilde ses geliyorsa ve garanti kapsamındaysa onu da göndermeni tavsiye ederim.

O sorun birçok kullanıcıda mevcut. Dalgalanma sorunu normal ekranda da oluyor mu ? Oyunlarda mı geçerli ?

Coil whine deniliyor psu'dan gelen ses için.

Psu'dan ses sorununu çözemedim . Pc'e zarar vermeyen türdense sorun değil ama kimse bişey yazmadı.:S

Psu corsair carbide 400r marka kasanın Psu'su. Arkadaşıma sordum. Onun dikkatini ceken sey hdd ışığının sürekli yanıpp sönmesi oldu. Sorun neden kaynaklanıyor çözemedik. Sata kablolarının yerlerini değiştirdik ve RAM'lere baktık. Herşey düzgün gözüküyor.

Sorunun adını yazıyorsun ama neden olduğunu bilmiyorsun sence de burada bir terslik yok mu ?

Sesin gelmesinin birçok nedeni olabilir. Onu yerinde kontrol edilmesi gerekiyor. Gerekirse de açılması. Ancak bunu yetkili servisine bildirmen daha makul olacaktır.

Hdd ışığı sürekli yanıp sönüyor. Bilgisayara dokunmasam bile sürekli yanıp sönüyor. Bu yüzden hata var mı yok mu bulmak istiyorum. Coil whine denildi ancak hdd ışığının sürekli yanıp sönmesinin bir problem olabileceğini bilmiyordum. İki sorunu birleştirince apayrı birşey çıkabilir diye düşünerekten sizlere sordum ancak tatmin edebilecek düzeyde bir yanıt alamadım. Yine de herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…