L Lightning1 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 35 31 Ağustos 2020 #1 Güç kaynağı statik elektrikten etkilenir mi?
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 31 Ağustos 2020 #2 Nasıl etkilenir mi? Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım. Açıklar mısınız?
L Lightning1 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 35 31 Ağustos 2020 #3 imyourhero dedi: Nasıl etkilenir mi? Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım. Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bozulur mu?
imyourhero dedi: Nasıl etkilenir mi? Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım. Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bozulur mu?
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 31 Ağustos 2020 #4 Nasıl etkilenir derken elle dokunmayı filan mı kastediyorsunuz? Dokunduğunuzda statik elektriği yalıtacak şekilde tasarlanır PSU'lar.
Nasıl etkilenir derken elle dokunmayı filan mı kastediyorsunuz? Dokunduğunuzda statik elektriği yalıtacak şekilde tasarlanır PSU'lar.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #5 PSU fişinin prize veya uzatma kablosuna takılı olmasından yanayım dokunulacaksa. Topraklama görevi görüyor diye biliyorum bu tarz statik elektriksel şeyler için.
PSU fişinin prize veya uzatma kablosuna takılı olmasından yanayım dokunulacaksa. Topraklama görevi görüyor diye biliyorum bu tarz statik elektriksel şeyler için.
Abuzerx1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2020 #6 Lightning1 dedi: Güç kaynağı statik elektrikten etkilenir mi? Genişletmek için tıkla... Evet etkilenir.
Lightning1 dedi: Güç kaynağı statik elektrikten etkilenir mi? Genişletmek için tıkla... Evet etkilenir.