Güç kaynağı takarken nelere dikkat edilmeli?

• Konuyu başlatan Nexe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 305

Nexe

Decapat
NZXT C650 güç kaynağı aldım. Kasada hazır gelenle değiştireceğim fakat daha önce hiç yapmadım. Dikkat etmem gereken ne var acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek hangi kabloyu nereye takmanız gerektiği açıkça belirtilmiş izleyerek zaten anlayabilirsiniz.

Kablolama yaparken dikkatli olun sadece. Kabloları çıkartırken fazla zorlamayın.
Evet o konuda düşüncelerim var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek hangi kabloyu nereye takmanız gerektiği açıkça belirtilmiş izleyerek zaten anlayabilirsiniz.

İzledim fakat hangi kablo mandala basılarak çıkartılıyor diye düşünüyorum. Zorlayıp bir şeye zarar vermek istemiyorum. Kablolamayı falan düzgün yapabilirim umarım.

İzledim fakat hangi kablo mandala basılarak çıkartılıyor diye düşünüyorum. Zorlayıp bir şeye zarar vermek istemiyorum. Kablolamayı falan düzgün yapabilirim umarım.
Hocam biraz kafa yorarak zaten anlayacaksınız merak etmeyin çok zorlu ya da el işi gerektiren bir işlem değil sadece eskiyi çıkarıp yeniyi takacaksınız.
Bazen bilmek için tecrübe edinmek gerekir ancak tecrübeyi de temkinli bir şekilde edinmek gerekir.
Zaten kabloları takip ederek hangi kablonun hangi mandala ait olduğunu anlayacaksın.
Ben buradayım işleme başladığın zaman görüntülü olarak da fotoğraf atarsan yardımcı olurum.
Şöyle bir silkelenin ve kendinize güvenin. :D

Hocam biraz kafa yorarak zaten anlayacaksınız merak etmeyin çok zorlu ya da el işi gerektiren bir işlem değil sadece eskiyi çıkarıp yeniyi takacaksınız.
Bazen bilmek için tecrübe edinmek gerekir ancak tecrübeyi de temkinli bir şekilde edinmek gerekir.
Zaten kabloları takip ederek hangi kablonun hangi mandala ait olduğunu anlayacaksın.
Ben buradayım işleme başladığın zaman görüntülü olarak da fotoğraf atarsan yardımcı olurum.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.😄 Başladığımda takılırsam bir noktada atacağım buraya. Çok sağ olun.

Şu iki kabloyu sökemedim. Çekiyorum çıkmıyor. Güç kablosunun mandalını yanlış mı açıyorum anlamadım.

@xBuLuTx

Dosya Ekleri

• 113531F6-8EAD-450C-B8CA-90B200FD8D45.jpeg
    113531F6-8EAD-450C-B8CA-90B200FD8D45.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 558EDAA8-F082-4ACD-9922-2362C8FD9864.jpeg
    558EDAA8-F082-4ACD-9922-2362C8FD9864.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular