Bu bileşenlere en az kaç watt PSU lazım, ekran kartı 250 diyor mesela. Yani 650 sıkıntısız yetse de 700-750, 750 al en az derseniz de 800-850 düşünüyorum şahsen ne olur ne olmaz diye.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
CORSAİR CX-M Serisi Düşük Gürültülü Güç Kaynakları yarı modüler kablolama, uzun ömürlü tüfek yatağı fanı ve güvenilir, düşük gürültülü çalışma için Japon kapasitörler sunar. Tüfek taşıyan bir fan daha…
En ucuz DeepCool PM850D 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PM850D 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.849,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sağ olasın hocam. Bu arada ekran kartına bakarken bir vatandaş hangi marka model 6800 için dedi tam hatırlamıyorum ama 250-280 çekiyor diyor ve en az 650-750 istiyor sistem ama karta yetmiyor resmen kart güce aç en az 1000 lazım demiş neden acaba sizce? Onun karttamı sıkıntı var yoksa PSU kalitesiz diye mi?
Bu nasıldır hocam sizce? Yorumlara baktığımda çoğunluk memnun alman kalitesi vb. Şöyle iyi diyor. Alsam bunu nasıl sizce veya bu fiyat bandında öneriniz var mı başka?
Rica ederim. Yok canım ne 1000'i. Biz onu 10000 yapalım füzyon reaktörü çalıştıracağız sonuçta. Kaliteli bir 750W yeterlidir.
O Cougar'ı önermem çünkü hakkında bir bilgi bulamadım ve 2500 TL ile verimlilik olarak Bronze sertifikalı bir PSU alınmaz.. "Alman" diye PSU'da alınmaz haliyle. Bütçeyi zorlamadan Hydro G 750 alabilirsiniz.
Rica ederim. Yok canım ne 1000'i. Biz onu 10000 yapalım füzyon reaktörü çalıştıracağız sonuçta. Kaliteli bir 750W yeterlidir.
O Cougar'ı önermem çünkü hakkında bir bilgi bulamadım ve 2500 TL ile verimlilik olarak Bronze sertifikalı bir PSU alınmaz. "alman" diye PSU'da alınmaz haliyle. Bütçeyi zorlamadan Hydro G 750 alabilirsiniz.
The Radeon RX 6800 is the world's most power-efficient graphics card, better than anything NVIDIA Ampere has to offer. The smaller brother to the RX 6800 XT comes with a smaller heatsink, at more affordable pricing, but retains the lavish 16 GB VRAM memory buffer.
It is time for the first customized Radeon 6800 review, no not the XT. In this review, we test the Sapphire Radeon RX 6800 NITRO+ based on a custom PCB, custom cooler, and increased clock frequencies.... Hardware setup | Power consumption