Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar ben 5-6 yıldır güç kaynağını hiç temizlemedim o yüzden ilk temizlemem olacak temizleme esnasında nelere dikkat etmem gerekiyor?
Arkadaşlar ben 5-6 yıldır güç kaynağını hiç temizlemedim o yüzden ilk temizlemem olacak temizleme esnasında nelere dikkat etmem gerekiyor?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 12 Ocak 2023 #2 Muhammed Haki1 dedi: Arkadaşlar ben 5-6 yıldır güç kaynağını hiç temizlemedim o yüzden ilk temizlemem olacak temizleme esnasında nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam açarken vesaire dikkatli olun kabloları fazla çekiştirmeyin birşey olmaz.
Muhammed Haki1 dedi: Arkadaşlar ben 5-6 yıldır güç kaynağını hiç temizlemedim o yüzden ilk temizlemem olacak temizleme esnasında nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam açarken vesaire dikkatli olun kabloları fazla çekiştirmeyin birşey olmaz.
MertE. Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 145 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #3 İlk başta statik elektriğini boşalt. Gerçi korumaları vardır güç kaynağının ama ne olur ne olmaz işini garantiye al. Modeli ne güç kaynağının?
İlk başta statik elektriğini boşalt. Gerçi korumaları vardır güç kaynağının ama ne olur ne olmaz işini garantiye al. Modeli ne güç kaynağının?
Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #4 N0rvecli dedi: Hocam açarken vesaire dikkatli olun kabloları fazla çekiştirmeyin bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Temizleme sonunda hiçbir sorun çıkmaz değil mi diğer parçalar a nazaran güç kaynağından korkmuyorum.
N0rvecli dedi: Hocam açarken vesaire dikkatli olun kabloları fazla çekiştirmeyin bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Temizleme sonunda hiçbir sorun çıkmaz değil mi diğer parçalar a nazaran güç kaynağından korkmuyorum.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.439 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Ocak 2023 #5 Suyla temizleme. Şaka bir yana kirli iç resmini atabilir misiniz? Temizlenmeye ihtiyaç duyulan birşey değil normalde.
Suyla temizleme. Şaka bir yana kirli iç resmini atabilir misiniz? Temizlenmeye ihtiyaç duyulan birşey değil normalde.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 12 Ocak 2023 #6 İçini açmadan hava kompresörü ile temizleyebilirsiniz. Daha garanti olur.
Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #7 MertE. dedi: İlk başta statik elektriğini boşalt. Gerçi korumaları vardır güç kaynağının ama ne olur ne olmaz işini garantiye al. Modeli ne güç kaynağının? Genişletmek için tıkla... Statik elektrik nasıl boşaltılıyor ayrıca güç kaynağım çok eski.
MertE. dedi: İlk başta statik elektriğini boşalt. Gerçi korumaları vardır güç kaynağının ama ne olur ne olmaz işini garantiye al. Modeli ne güç kaynağının? Genişletmek için tıkla... Statik elektrik nasıl boşaltılıyor ayrıca güç kaynağım çok eski.
MertE. Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 145 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #8 Muhammed Haki1 dedi: Statik elektrik nasıl boşaltılıyor ayrıca güç kaynağım çok eski. Genişletmek için tıkla... Toprağa bas veya ellerini bir metale dokundur. Temizleme işlemini statik elektrik oluşturacak yerlerde yapma(halı üstü, yatak üstü vs). Kasayı tahta masanın üzerine koy, öyle güç kaynağını çıkart.
Muhammed Haki1 dedi: Statik elektrik nasıl boşaltılıyor ayrıca güç kaynağım çok eski. Genişletmek için tıkla... Toprağa bas veya ellerini bir metale dokundur. Temizleme işlemini statik elektrik oluşturacak yerlerde yapma(halı üstü, yatak üstü vs). Kasayı tahta masanın üzerine koy, öyle güç kaynağını çıkart.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 12 Ocak 2023 #9 Muhammed Haki1 dedi: Temizleme sonunda hiçbir sorun çıkmaz değil mi diğer parçalar a nazaran güç kaynağından korkmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz bende ılk defa açtım temızlemiştim 0 bilgi ile.
Muhammed Haki1 dedi: Temizleme sonunda hiçbir sorun çıkmaz değil mi diğer parçalar a nazaran güç kaynağından korkmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz bende ılk defa açtım temızlemiştim 0 bilgi ile.