antimage Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 58 5 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar güç kaynağında GPU için 2 adet kablo var anakart üzerine takacaktım fakat arasındaki farkı bilmiyorum, güç kaynağı kullanma klavuzu Rusça kaldım ortada, kablolar için ise bilgi şu, biri 12B 4+4 pin diğeri PCI-e 6+2 pin.
Arkadaşlar güç kaynağında GPU için 2 adet kablo var anakart üzerine takacaktım fakat arasındaki farkı bilmiyorum, güç kaynağı kullanma klavuzu Rusça kaldım ortada, kablolar için ise bilgi şu, biri 12B 4+4 pin diğeri PCI-e 6+2 pin.
Fk_Jester Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 330 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #2 CPU ve GPU'yu mu karıştırdınız? CPU güç kablosunda CPU diye üstünde yazıyor olması lazım, GPU kabloları 6+2 ve 6+2 olmak üzere iki tanedir.
CPU ve GPU'yu mu karıştırdınız? CPU güç kablosunda CPU diye üstünde yazıyor olması lazım, GPU kabloları 6+2 ve 6+2 olmak üzere iki tanedir.
antimage Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 58 5 Mayıs 2020 #3 Fk_Jester dedi: CPU ve GPU'yu mu karıştırdınız? CPU güç kablosunda CPU diye üstünde yazıyor olması lazım, GPU kabloları 6+2 ve 6+2 olmak üzere iki tanedir. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam karıştırıdım bende 4+4 ve 6+2 var ikisinden hangisini taktığımın bir önemi var mı işlemci için
Fk_Jester dedi: CPU ve GPU'yu mu karıştırdınız? CPU güç kablosunda CPU diye üstünde yazıyor olması lazım, GPU kabloları 6+2 ve 6+2 olmak üzere iki tanedir. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam karıştırıdım bende 4+4 ve 6+2 var ikisinden hangisini taktığımın bir önemi var mı işlemci için