Güç kaynağı ve RAM önerisi

flaxiuS

Kilopat
Daha fazla  
Güç kaynağı için bütçem 1200 TL. Ben bunu düşündüm. Bu güç kaynağı dışında öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
RAM için bütçem 1400 TL civarı. Bunu düşünüyorum. Yine bunun dışında bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Güç kaynağı güzel bir indirime girmiş bence alınır. Hatta birisi indirim köşesi haberi bile yapabilir.
RAM olarak ise Goodram bence pek kaliteli değil ve kendini tam olarak kanıtlamadı şu tercih edilebilir:

Ram'i indirimde yakalayabilirsen açıkçası çok bilinmedik rezil bir şey almadığın sürece hepsine bakabilirsin. Goodram de olur, arkadaşın attığı kingston da çok okeydir ama kesinlikle indirim gelir, onları bekle. İndirim yakalarsan kalan bütçeyi PSU'ya kaydırmalısın.. Çünkü psu sistemi çalıştıran parça ve elektrik aksamı söz konusu olunca bilinen markadan gitmek lazım. (sistemi bilmediğim için watt değerinden emin değilim, birkaç tane sallıycam.)

Asus'tan da birkaç tane atacaktım ama 450watt'ları ucuz. 450 de pek önermem. Minimum 500-550 alınmalı. Ben de FSP kullanıyorum.

Üçünden hangisi daha iyidir acaba?

DeepCool derim ben iç kalitesi daha iyi. Hyper modeli ise FSP'nin en giriş seviyesi ona göre biraz daha düşük kalitesi.

450 watt olan modeli alma zaten düşük bir değer, ekran kartın ne bilmiyorum ama yüksek bir kartsa sorun yaşarsın. Deep cool ve Fsp'ye ait diğer iki ürünün de kronik sorunları pek yok. İkisi de tercih edilebilir ama bronze olması sebebiyle deep cool bir tık tercih sebebi. Ben fsp'nin hyper 80+ modelini aylardır kullanıyorum hiçbir sorunu çıkmadı, ses seviyesi de stabil ve yük altında hiç değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…