Emre012 Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #1 sapphıre dual-x r9 280x 3gb gddr5 oc ekran kartı ASUS H81M-PLUS Anakart İNTEL G3258 İşlemci (O.C yapılacak) 4 adet stok fan ve işlemci soğutucusu 1tb harddisk ve 120 gb ssd ve güç kaynağım CORSAİR Builder vs serisi 80plus 550 watt Arkadaşlar PC toplamadım ama güç kaynağını kasayı falan aldım sadece ekran kartı ve ana kart kaldı sistemi toplayınca bir sıkıntı yaşanır mı güç kaynağı ile ilgili.Şimdiden teşekkürler Arkadaşlar bi yardımcı olsanız
sapphıre dual-x r9 280x 3gb gddr5 oc ekran kartı ASUS H81M-PLUS Anakart İNTEL G3258 İşlemci (O.C yapılacak) 4 adet stok fan ve işlemci soğutucusu 1tb harddisk ve 120 gb ssd ve güç kaynağım CORSAİR Builder vs serisi 80plus 550 watt Arkadaşlar PC toplamadım ama güç kaynağını kasayı falan aldım sadece ekran kartı ve ana kart kaldı sistemi toplayınca bir sıkıntı yaşanır mı güç kaynağı ile ilgili.Şimdiden teşekkürler Arkadaşlar bi yardımcı olsanız
GlawsReqaL Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 361 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Ocak 2015 #2 Gayet yeterli , içiniz rahat olsun. Hesaplamak isterseniz : www.coolermaster.outervision.com: Cooler Master Power Supply Calculator
Gayet yeterli , içiniz rahat olsun. Hesaplamak isterseniz : www.coolermaster.outervision.com: Cooler Master Power Supply Calculator
Emre012 Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #3 GlawsReqaL dedi: Gayet yeterli , içiniz rahat olsun. Hesaplamak isterseniz : www.coolermaster.outervision.com: Cooler Master Power Supply Calculator Genişletmek için tıkla... Kardeşim Allah razı olsun içimi çok rahatlattın elimde kaldı diye endişelenmiştim
GlawsReqaL dedi: Gayet yeterli , içiniz rahat olsun. Hesaplamak isterseniz : www.coolermaster.outervision.com: Cooler Master Power Supply Calculator Genişletmek için tıkla... Kardeşim Allah razı olsun içimi çok rahatlattın elimde kaldı diye endişelenmiştim