3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Temmuz 2022 #11 @Overhead61 müsait olduğum bir zamanda PSU'yu servise vereceğim buradan deneme yanılmayla sonuca varamayacağız çok teşekkürler iyi sosyaller.
@Overhead61 müsait olduğum bir zamanda PSU'yu servise vereceğim buradan deneme yanılmayla sonuca varamayacağız çok teşekkürler iyi sosyaller.
Overhead61 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #12 Silinen üye dedi: @Overhead61 müsait olduğum bir zamanda PSU'yu servise vereceğim buradan deneme yanılmayla sonuca varamayacağız çok teşekkürler iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını diyecektim fakat belki baska insanların yardımı olur diye yazmamıştım. En mantıklısı öyle olacaktır. Görüşmek üzere.
Silinen üye dedi: @Overhead61 müsait olduğum bir zamanda PSU'yu servise vereceğim buradan deneme yanılmayla sonuca varamayacağız çok teşekkürler iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını diyecektim fakat belki baska insanların yardımı olur diye yazmamıştım. En mantıklısı öyle olacaktır. Görüşmek üzere.