Güç kaynağımın kaç watt olduğu nasıl anlaşılır?

receperdemerdem

Decapat
Daha fazla  
Güç kaynağımın kaç wat olduğunu bilmiyorum. Üzerinde bir etiket falan yok kasadan söktüm her tarafına baktım etiket yok sadece bir kod benzeri bir şey var. İnernette araştırdım ama marka model ya da kaç wat olduğunu bulamadım. Bir de siz bakar mısınız?

Etiketi yazdim bir şey cikmadi. Ne oldugu belirsiz no name asla guvenilmemeli bir PSU'ya benziyor. Sistemin watt ihtiyacini tam besliyorsa belki oradan asagi yukari tahmin edilebilir.

HD Hadron bile olabilir etiket olması lazım PSU olabilir üstteki arkadaşın dediği gibi.

Etiketin numaralandırılma düzenine göre HD 413 600Watt olma ihtimali var sadece tahmin. Fakat başka bir etiket daha olması gerekiyor daha geniş üzerinde marka ve voltaj değerine göre amper seviyeleri.

HD413 yaziyor Hadron HD 413 olabilir belki. Ama onda onunde Hadron ve watt degerleri yaziyor ve etiketi tam olarak ayni sayilar degil. Bilgisayari 2. el parcalara bakmadan mi aldiniz?

HD413 yaziyor Hadron HD 413 olabilir belki. Ama onda onunde Hadron ve watt degerleri yaziyor ve etiketi tam olarak ayni sayilar degil. Bilgisayari 2. el parcalara bakmadan mi aldiniz?

Bilgisayarı kendim topladım ancak PSU'yu bir adam hediye etti üzerinde etiket yoktu dediğine göre 600 ya da 550W olması lazımmış artı olarak ekran kartınada bağlı bir PSU yani 500W'dan aşağı olduğunu sanmıyorum.

Hocam sisteminizi yazabilirseniz belki arkadaşlar tahmin edebilir.
işlemci : amd fx6300 six core

anakart : M5A78L-M LX3

ekran kartı : amd radeon hd6870

ram : 12gb kingston

HD Hadron bile olabilir etiket olması lazım PSU olabilir üstteki arkadaşın dediği gibi.

Sökülmüş yok.

hd413 olabilir çünkü benim güç kaynağımla aynı tasarıma sahip fan rengi v.s aynı iç kısmına aynı

Muhtemelen Hadron HD413 olabilir. AliExpress ile satilan dandik Çin uretimi no name bir model olsa bile oradaki kodu yazinca cikmasi lazimdi diye dusunuyorum.

Adamın dediği doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…