F factorss Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Yeni ekran kartı alacağım. Her şeyi biliyorum ama sadece güç kaynağından çıkan güç kablosunu nerede?
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 factorss dedi: Yeni ekran kartı alacağım. Her şeyi biliyorum ama sadece güç kaynağından çıkan güç kablosunu nerede? Genişletmek için tıkla... PSU'nun kutusuna baktınızmı ayrı gelmiş olabilir
factorss dedi: Yeni ekran kartı alacağım. Her şeyi biliyorum ama sadece güç kaynağından çıkan güç kablosunu nerede? Genişletmek için tıkla... PSU'nun kutusuna baktınızmı ayrı gelmiş olabilir
F factorss Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 takımelbiselimaymun dedi: PSU'nun kutusuna baktınızmı ayrı gelmiş olabilir Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı olabilir mi olabilirse galiba benim öyle
takımelbiselimaymun dedi: PSU'nun kutusuna baktınızmı ayrı gelmiş olabilir Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı olabilir mi olabilirse galiba benim öyle
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #4 factorss dedi: Anakarta bağlı olabilir mi olabilirse galiba benim öyle Genişletmek için tıkla... ekran kartına bağlı olması gerekmiyormu ?
factorss dedi: Anakarta bağlı olabilir mi olabilirse galiba benim öyle Genişletmek için tıkla... ekran kartına bağlı olması gerekmiyormu ?
F factorss Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #5 Kanka Radeon graphics kullanıyorum işlemci den
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #6 factorss dedi: Kanka Radeon graphics kullanıyorum işlemci den Genişletmek için tıkla... he bilmiyorum kartlada gelebiri sen konuyu yenile
factorss dedi: Kanka Radeon graphics kullanıyorum işlemci den Genişletmek için tıkla... he bilmiyorum kartlada gelebiri sen konuyu yenile
F factorss Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #7 Hazır olarak almıştım hepsi takılıydı