İyi günler. Güç kaynağımdan gelen, SSD ve HDD'lere takmak için 2 adet kablo var. Ama bu 2 adet kablonun her birinde, elimde gördüğünüz girişten 2 tane var. Ben bu girişleri 2 ayrı yoldan geçtiği için her gelen kablodan 1 girişi kullandım. Yani bir gelen kablodan bir girişe SSD taktım. Aynı şekilde diğer gelen kablodan bir girişe HDD taktım. Ve dün 1 TB HDD daha aldım. Asıl sorum bu elimde boşta kalan girişi yeni HDD için kullansam çalışır mı? Yoksa bu boşta kalan giriş ucunda kullandığım SSD'ye bağlı diğer girişin devamı mı veya onla alakalı mı?
(Bu arada bu sorum anakarttan gelen SATA girişi ile bağımsız çünkü bu girişi yeni HDD için kullanabilirsem eğer elimde zaten yeni HDD içinde anakarta takılacak bir sata kablosu mevcut)
Umarım anlatabilmişimdir ama tekrar özet geçeyim; güç kaynağımdan gelen elimdeki girişten 4 adet bulunuyor. Bu 4 adet giriş 2 bir yolda 2 de bir yolda olduğu için güç kaynağımın 2 disk desteklediği anlamına mı gelir yoksa 4 disk desteklediği anlamına mı gelir? Şimdiden teşekkürler.