Güç kaynağından gelen garip ses

Talhacan22

Centipat
Öncelikle merhaba, bilgisayarımda i5 7400 işlemci var mevcut güç kaynağım ise VX-500 ancak PC'yi açtığımda garip bir ses çıkartıyor ve dokununca hafif bir ısınma var. Neyse, PC'yi kapatıp açınca ses düzelmiş oluyor ancak oyuna(Fortnite) girdiğimde o ses yine çıkmaya başlıyor. Bunun üzerine bir de yayın açınca sanki PC can çekişiyormuş gibi ses çıkıyor. Performansta herhangi bir düşme ya da farklılık yok ancak ben korkuyorum. Bilgisayarcıya götürdüğümde fanında bir arıza var değiştirmene gerek yok korkulacak bir şey yok dedi. Ses rahatsız edici ve PC'yi sürekli kapat aç yapmamı gerektirdiği için diğer donanıma da zarar gelecek diye korkuyorum. Sizce korkularımı bir kenara bırakıp bunu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ailemi yeni bir güç kaynağı almaya mı ikna etmeliyim? Yeni güç kaynağı al diyorsan, bir güç kaynağı önerirsen çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı