Güç kaynağından gelen plastik yanık kokusu sonrasında ne yapmak gerek?

Kasanıza uyar, uzatma kablosu derken neden bahsettiğinizi anlamadım fakat sitesinden çıkacak kablolara bakabilirsiniz, iade işleri ise nereden alındığına göre değişiklik gösterebiliyor ama iade hakkınız vardır.
Bu görselde bana yardımcı olan arkadaş böyle bir şey söylemiş. Ben de bu konulara çok uzak olduğumdan size sormak istedim. 600W ya da 750W iki üründen birini tercih etmem yeterli olacaktır değil mi hocam? 600W olanı almak istersem, kapsama uyum sağlıyor tamam ama rtx 2060, i5 10400f sistemim için iyi mi? Yoksa 650W ve üstünü almam gerekiyorsa mecbur 750W olanı alacağım.

Kasanıza uyar, uzatma kablosu derken neden bahsettiğinizi anlamadım fakat sitesinden çıkacak kablolara bakabilirsiniz, iade işleri ise nereden alındığına göre değişiklik gösterebiliyor ama iade hakkınız vardır.
Hocam, bu arada bu güç kaynağı nasıldır? Kapsama uyuyor mu? Bir kronik sorunu yoksa bunu almayı çok isterim. Hem 650W hem de tam 2.000 TL. Sizden cevap/yardım bekliyorum.
Ekran kartım: Rtx 2060 6GB
İşlemcim: i5 10400F
Kasa: DarkFlash Aquarius-Mesh 650W 80+ Bronz RGB Mid. Tower Kasa

FSP Hyper 80+ PRO 650W PSU

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250216_234211_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250216_234211_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu görselde bana yardımcı olan arkadaş böyle bir şey söylemiş. Ben de bu konulara çok uzak olduğumdan size sormak istedim. 600W ya da 750W iki üründen birini tercih etmem yeterli olacaktır değil mi hocam? 600W olanı almak istersem, kapsama uyum sağlıyor tamam ama RTX 2060, i5 10400F sistemim için iyi mi? Yoksa 650W ve üstünü almam gerekiyorsa mecbur 750W olanı alacağım.

Hocam, bu arada bu güç kaynağı nasıldır? Kapsama uyuyor mu? Bir kronik sorunu yoksa bunu almayı çok isterim. Hem 650W hem de tam 2.000 TL. Sizden cevap/yardım bekliyorum.
Ekran kartım: RTX 2060 6 GB
İşlemcim: i5 10400F
Kasa: darkFlash Aquarius-Mesh 650W 80+ Bronz RGB Mid. Tower Kasa

FSP Hyper 80+ Pro 650W PSU

650W bu sistem için yeterli, 750W ise daha ileriye dönük olur. FSP Hyper 80+ Pro da iyi duruyor kullanılabilir zaten FSP'nin güç kaynakları kalitelidir bu tarz orta-yüksek seviye güç kaynaklarının yanacağını düşünmüyorum alabilirsiniz ama unutmayın teknoloji de şans işidir. Link çalışmıyor bu arada

650W bu sistem için yeterli, 750W ise daha ileriye dönük olur. FSP Hyper 80+ Pro da iyi duruyor kullanılabilir zaten FSP'nin güç kaynakları kalitelidir bu tarz orta-yüksek seviye güç kaynaklarının yanacağını düşünmüyorum alabilirsiniz ama unutmayın teknoloji de şans işidir. Link çalışmıyor bu arada

Bunu almaya karar verdim. Alayım mı hocam?

Bunu almaya karar verdim. Alayım mı hocam?

Genelde kaliteli bunlarda ama FSP ile aralarındaki farkları bilmiyorum denktir muhtemelen alınabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı