Güç kaynağından gelen ses coil whine mı?

Fana bir şey değiyor olabilir mi acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coil whine değil bu. Kompresör varsa basınçlı hava ile bir temizleyin fanı.

Maalesef yok hocam elimde.

Kolayı var fanı ince bir plastik kelepçe veya kürdan ile durdur 5 dk durdurman sorun olmaz. O şekilde sesleri dinlersin. Ve evet bobin sesi kaynakta varsa grafik kartına da gidiyor.

Doğru mu anlamışım acaba hocam şu anki ses coil whine ise ekran kartında olmadada ona kadar gidecek mi diyorsunuz.

Bu arada PSU 3-4 aylık falan 5 Nisan ayında hazır sistem olarak almıştım. Ses sorunu ise 12 Temmuz'da başladı.

Coil whine böyle olmuyor daha çok cızırtı sesi gibi. Seninki dikiş makinesi gibi, fan a bir şey çarpıyor sanki. Arkada ki gürültü belki coil whine olabilir ama anlaşılmıyor.

Coil whine böyle olmuyor daha çok cızırtı sesi gibi. Seninki dikiş makinesi gibi, fan a bir şey çarpıyor sanki. Arkada ki gürültü belki coil whine olabilir ama anlaşılmıyor.

Bende fana bir şey değmesinden şüpheleniyorum içerisini açıp sadece bu olaya bakmakta istiyorum fakat geri nasıl takacağım konusunda şüphelerim var.

.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı