N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #1 Bu kabloları nasıl çıkaracağım? Çekiyorum ama çıkmıyor. Fanın oradakiyle güç kablosu mandallı galiba. Ama nedense çıkaramadım. Fanın oradaki bağlantıya erişimim zaten biraz zor oluyor. Şu an yardımlarınızı bekliyorum. Yeni bir PSU takacağım.
Bu kabloları nasıl çıkaracağım? Çekiyorum ama çıkmıyor. Fanın oradakiyle güç kablosu mandallı galiba. Ama nedense çıkaramadım. Fanın oradaki bağlantıya erişimim zaten biraz zor oluyor. Şu an yardımlarınızı bekliyorum. Yeni bir PSU takacağım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #2 İlk fotoğraftakinin direk çıkması lazım. Çıkmıyorsa bastırarak çıkarın. Kalanların mandalı var, 24 pin biraz zorlayabilir.
İlk fotoğraftakinin direk çıkması lazım. Çıkmıyorsa bastırarak çıkarın. Kalanların mandalı var, 24 pin biraz zorlayabilir.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 19 Ocak 2023 #3 Kilidine bastırarak çıkartabilirsin.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.332 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #4 Diğerleri mandalla sağ sol yaparak çekin birinciyide yavaş yavaş bastırarak sağ sol sağ sol şeklinde yukarı getirip çekin.
Diğerleri mandalla sağ sol yaparak çekin birinciyide yavaş yavaş bastırarak sağ sol sağ sol şeklinde yukarı getirip çekin.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 19 Ocak 2023 #5 Mandalından tutup sağ sol yaparak çıkarabilirsin.
Alptigin48 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 146 19 Ocak 2023 #6 Anakart Power kablosunu çıkarırken biraz güç kullanmak gerekebiliyor. Mandala basmayı unutma!
N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #7 Alptigin48 dedi: Anakart Power kablosunu çıkarırken biraz güç kullanmak gerekebiliyor. Mandala basmayı unutma! Genişletmek için tıkla... Hepsini çıkarttım sağ olun. Şimdi yeni psu takacağım. Anlık yardım isteyebilirim. Bir süre burda olabilecek var mı acaba? Bir kablosunu çıkardım fakat bu kaldı. Farklı yöntemi var mı yoksa çekeyim mi direkt? Dosya Ekleri 6EE52BA4-9986-430A-9F45-9B7D5F24E525.jpeg 178,2 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 19 Ocak 2023
Alptigin48 dedi: Anakart Power kablosunu çıkarırken biraz güç kullanmak gerekebiliyor. Mandala basmayı unutma! Genişletmek için tıkla... Hepsini çıkarttım sağ olun. Şimdi yeni psu takacağım. Anlık yardım isteyebilirim. Bir süre burda olabilecek var mı acaba? Bir kablosunu çıkardım fakat bu kaldı. Farklı yöntemi var mı yoksa çekeyim mi direkt?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #8 Nexe dedi: Hepsini çıkarttım sağ olun. Şimdi yeni psu takacağım. Anlık yardım isteyebilirim. Bir süre burda olabilecek var mı acaba? Bir kablosunu çıkardım fakat bu kaldı. Farklı yöntemi var mı yoksa çekeyim mi direkt? Genişletmek için tıkla... Direk çekin. Bu kolay çıkar zaten.
Nexe dedi: Hepsini çıkarttım sağ olun. Şimdi yeni psu takacağım. Anlık yardım isteyebilirim. Bir süre burda olabilecek var mı acaba? Bir kablosunu çıkardım fakat bu kaldı. Farklı yöntemi var mı yoksa çekeyim mi direkt? Genişletmek için tıkla... Direk çekin. Bu kolay çıkar zaten.
N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #9 Nexe dedi: Hepsini çıkarttım sağ olun. Şimdi yeni psu takacağım. Anlık yardım isteyebilirim. Bir süre burda olabilecek var mı acaba? Bir kablosunu çıkardım fakat bu kaldı. Farklı yöntemi var mı yoksa çekeyim mi direkt? Genişletmek için tıkla... Tamam çıkardım.
Nexe dedi: Hepsini çıkarttım sağ olun. Şimdi yeni psu takacağım. Anlık yardım isteyebilirim. Bir süre burda olabilecek var mı acaba? Bir kablosunu çıkardım fakat bu kaldı. Farklı yöntemi var mı yoksa çekeyim mi direkt? Genişletmek için tıkla... Tamam çıkardım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #10 Nexe dedi: Tamam çıkardım. Genişletmek için tıkla... Kasaya bağlantı vidalarını da söktükten sonra PSU elinize gelir artık.
Nexe dedi: Tamam çıkardım. Genişletmek için tıkla... Kasaya bağlantı vidalarını da söktükten sonra PSU elinize gelir artık.