borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #12 Nexe dedi: PSU fanı alta bakacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeri kasanın altındaysa ve fanın bakacağı kısım açıklıksa evet.
Nexe dedi: PSU fanı alta bakacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeri kasanın altındaysa ve fanın bakacağı kısım açıklıksa evet.
N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #13 borisyeisar dedi: Yeri kasanın altındaysa ve fanın bakacağı kısım açıklıksa evet. Genişletmek için tıkla... Evet. Fanın bakacağı tarafta toz filtresi de var altta yani. Bu arada çok teşekkürler hocam yardımcı oluyorsunuz. 20+4 bağlantısında psuya 20+6 girişinin hepsini takacağım değil mi?
borisyeisar dedi: Yeri kasanın altındaysa ve fanın bakacağı kısım açıklıksa evet. Genişletmek için tıkla... Evet. Fanın bakacağı tarafta toz filtresi de var altta yani. Bu arada çok teşekkürler hocam yardımcı oluyorsunuz. 20+4 bağlantısında psuya 20+6 girişinin hepsini takacağım değil mi?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #14 Nexe dedi: Evet. Fanın bakacağı tarafta toz filtresi de var altta yani. Bu arada çok teşekkürler hocam yardımcı oluyorsunuz. 20+4 bağlantısında psuya 20+6 girişinin hepsini takacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Psu'nun pinlerinin oranın fotoğrafını atabilir misiniz? Ezbere konuşmayayım.
Nexe dedi: Evet. Fanın bakacağı tarafta toz filtresi de var altta yani. Bu arada çok teşekkürler hocam yardımcı oluyorsunuz. 20+4 bağlantısında psuya 20+6 girişinin hepsini takacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Psu'nun pinlerinin oranın fotoğrafını atabilir misiniz? Ezbere konuşmayayım.
N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #15 Şimdi hddye takacağım iki kabloyu arıyorum. Benim kasanın fan bağlantıları molex. Peripheral yazan yerden mi bağlamalıyım. Fark eder mi? Dosya Ekleri 5C4DE53D-D5C5-49FA-BE88-B4F36B90A264.jpeg 397,6 KB · Görüntüleme: 33
Şimdi hddye takacağım iki kabloyu arıyorum. Benim kasanın fan bağlantıları molex. Peripheral yazan yerden mi bağlamalıyım. Fark eder mi?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #16 Nexe dedi: Şimdi hddye takacağım iki kabloyu arıyorum. Benim kasanın fan bağlantıları molex. Peripheral yazan yerden mi bağlamalıyım. Fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet Peripheral olan yere takacaksınız. Bazı PSU'larda Molex yerine öyle yazıyor.
Nexe dedi: Şimdi hddye takacağım iki kabloyu arıyorum. Benim kasanın fan bağlantıları molex. Peripheral yazan yerden mi bağlamalıyım. Fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet Peripheral olan yere takacaksınız. Bazı PSU'larda Molex yerine öyle yazıyor.
N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #17 Bunu hddden çıkardım. Anakarta mı bağlanıyor bu yeni PSU da böyle bir bağlantı görmedim. borisyeisar dedi: Evet Peripheral olan yere takacaksınız. Bazı PSU'larda Molex yerine öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yanlış gitmiyorum şu an herhalde. Dosya Ekleri FC341B1A-ABA8-42DF-B832-B9A7D64195C0.jpeg 201,5 KB · Görüntüleme: 33
Bunu hddden çıkardım. Anakarta mı bağlanıyor bu yeni PSU da böyle bir bağlantı görmedim. borisyeisar dedi: Evet Peripheral olan yere takacaksınız. Bazı PSU'larda Molex yerine öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yanlış gitmiyorum şu an herhalde.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #18 Nexe dedi: Bunu hddden çıkardım. Anakarta mı bağlanıyor bu yeni PSU da böyle bir bağlantı görmedim. Teşekkürler. Yanlış gitmiyorum şu an herhalde. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki kablo HDD'ye gidiyor olmalı. Ben de PSU değiştirirken böyle tek tek çektim fotoğraflarını. Dosya Ekleri 20220630_181632.jpg 95,3 KB · Görüntüleme: 27
Nexe dedi: Bunu hddden çıkardım. Anakarta mı bağlanıyor bu yeni PSU da böyle bir bağlantı görmedim. Teşekkürler. Yanlış gitmiyorum şu an herhalde. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki kablo HDD'ye gidiyor olmalı. Ben de PSU değiştirirken böyle tek tek çektim fotoğraflarını.
N Nexe Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 201 19 Ocak 2023 #19 borisyeisar dedi: Fotoğraftaki kablo HDD'ye gidiyor olmalı. Ben de PSU değiştirirken böyle tek tek çektim fotoğraflarını. Genişletmek için tıkla... Bunu anakarta geri takacağım değil mi? HDD için psuya bağlayacağım kabloda böyle yazıyor. Uygun mudur? Dosya Ekleri image.jpg 85,8 KB · Görüntüleme: 26
borisyeisar dedi: Fotoğraftaki kablo HDD'ye gidiyor olmalı. Ben de PSU değiştirirken böyle tek tek çektim fotoğraflarını. Genişletmek için tıkla... Bunu anakarta geri takacağım değil mi? HDD için psuya bağlayacağım kabloda böyle yazıyor. Uygun mudur?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #20 Nexe dedi: Bunu anakarta geri takacağım değil mi? HDD için psuya bağlayacağım kabloda böyle yazıyor. Uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Ne anlama geldiği hakkında fikrim yok. Ucu doğruysa sıkıntı olmaz.
Nexe dedi: Bunu anakarta geri takacağım değil mi? HDD için psuya bağlayacağım kabloda böyle yazıyor. Uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Ne anlama geldiği hakkında fikrim yok. Ucu doğruysa sıkıntı olmaz.