Güç kaynağından normalden fazla ses geliyor

Fl0zix

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, size bir sorum olacaktır ben 650W 80+ sertifikalı bir Thermaltake güç kaynağı kullanıyorum. Son günlerde kasayı dikaktlice dinlediğimde güç kaynağından garip bir ses geliyor. Coil whine mı emin değilim ama ses her zaman oluyor. Bilgisayar açıldığında başlıyor yani yük altında da oluyor boşta da çözümlerinizi ve yanıtlarınızı bekliyorum. Bu videodaki sesin tamamen aynısı bir ses ortaya çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses coil whine sesi değil. Yani bana öyle gibi geldi. Kasayı yan çevirip altına bakabilir misin? PSU'nun tam altına denk gelen kısmında ince bir süzgeç plaka bulunur. Kasadaki vibrasyon sebebi ile bu plaka titrediğinde ses yapar. Eğer bundan dolayı kaynaklanıyorsa plaka ile kasa arasına kağıt sıkıştırarak sorunu çözebilirsin. Ben de 650watt thermaktake psu kullanıyorum. Aynısı başıma gelmişti.

Hocam videolarda bazen farkli cikabiliyor ses, bence coil whine ihtimali de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…