Güç kaynağından ses geliyor

CripsXX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan 2 gün önce powerimden ses gelmeye başladı. Hiçbir şey olmadığı halde için açtım falan baktım kablo fana değiyor mu diye değmiyordu. Ondan sonra geri Power'i takıp bilgisayarı çalıştırdım ses kesildi. Ertesi gün tekrardan aynı şekilde gelmeye başladı. Bugün ise bilgisayarın fanını yağladım ama ses hala devam ediyor. Sanki fana kablo çarpıyormuş gibi.

Merhaba. Bundan 2 gün önce powerimden ses gelmeye başladı. Hiçbir şey olmadığı halde için açtım falan baktım kablo fana değiyor mu diye değmiyordu. Ondan sonra geri Power'i takıp bilgisayarı çalıştırdım ses kesildi. Ertesi gün tekrardan aynı şekilde gelmeye başladı. Bugün ise bilgisayarın fanını yağladım ama ses hala devam ediyor. Sanki fana kablo çarpıyormuş gibi.
Marka ve model nedir birde sesi tanımlarmısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0:36 ya kadar izleyebilir misiniz sesin nasıl olduğunu anlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0:36 ya kadar izleyebilir misiniz sesin nasıl olduğunu anlarsınız.

Kasa fanı kendi döndüğü yatağı bozmuş ondan dolayı bu ses oluyor makine yağı ile geçici çözüm yapanlar var ama yağ iyi olmalı elektrik iletiyorsa kısa devre yapar. En iyi çözüm eğer elinden geliyorsa açıp fanın ses çıkarmayan biri ile değiştirilmesidir. Bu adam gibi yağlaya da bilirsin ama bir süre sonra aynı sesi yine yapıyor. (Başıma gelmişti)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı