Güç kaynağından son 1 senedir ses geliyor, son 3 ayda bu ses sürekli tekrar etmeye başladı. Güç kaynağının sol tarafına vurduğum zaman (arkadaş) şansa bağlı tüm gün boyu veya 5dk veya 10dk ya da 1 saatliğine şansıma kesiliyordu. Son 3 gündür sesin gitmemesinin ardından arkadaş güç kaynağını açmaya karar verdi. Ama biz bir sıkıntı göremedik yardımcı olursanız seviniriz.
Güç kaynağından son 1 senedir ses geliyor, son 3 ayda bu ses sürekli tekrar etmeye başladı. Güç kaynağının sol tarafına vurduğum zaman (arkadaş) şansa bağlı tüm gün boyu veya 5dk veya 10dk ya da 1 saatliğine şansıma kesiliyordu. Son 3 gündür sesin gitmemesinin ardından arkadaş güç kaynağını açmaya karar verdi. Ama biz bir sıkıntı göremedik yardımcı olursanız seviniriz.
Hocam ses fandan geliyordur da. Güç kaynağını gerekli elektrik eğitimleri almış birine açtırmışsınızdır umarım. Kapasitör discharge falan biliyordur. Çarpılmayın sonra.
Benim de başıma geldi PSU ses çıkartıyordu. Aynı marka hatta. Sürtünme sesi gibiydi bendeki, fan dışındaki o siyah tele değiyordu. Hepsini söktüm tekrar taktım, vidaları iyice sıkılaştırdım sorun düzeldi.
Hocam ses fandan geliyordur da. Güç kaynağını gerekli elektrik eğitimleri almış birine açtırmışsınızdır umarım. Kapasitör discharge falan biliyordur. Çarpılmayın sonra.
Ne olduğu belli değil diyen arkadaşlar galiba fanda yazan kocaman High Power yazısını da görmüyorlar. Soruna gelirse yüksek ihtimalle fan tozdan dolayı balans yapıyor. Çünkü bobin sesi olsa vurunca geçmez. Şimdi sana süper bir teknik diyeceğim aklınız şaşacak. Fanı çıkar soketinden ve lavaboda bir güzel içini dışını arasını yıka. Sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarında güzelce kurut ama sakın bir damla bile su kalmasın. Sonra fanın arasına az miktar WD40 ya da makine yağı sık ve gör bak nasıl olacak
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!