raspyy Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 PSU'dan ses geliyor, kablodan gibi ama farklı kablo taktım ses hala devam ediyor. Bilginiz var mı? Özellikle oyuna falan girince ses artıyor.
PSU'dan ses geliyor, kablodan gibi ama farklı kablo taktım ses hala devam ediyor. Bilginiz var mı? Özellikle oyuna falan girince ses artıyor.
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 979 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 raspyy dedi: PSU'dan ses geliyor, kablodan gibi ama farklı kablo taktım ses hala devam ediyor. Bilginiz var mı? Özellikle oyuna falan girince ses artıyor. Genişletmek için tıkla... yani normal bir şeydir bence nasıl arabada gaza basarsan motor ses yapar aynısı
raspyy dedi: PSU'dan ses geliyor, kablodan gibi ama farklı kablo taktım ses hala devam ediyor. Bilginiz var mı? Özellikle oyuna falan girince ses artıyor. Genişletmek için tıkla... yani normal bir şeydir bence nasıl arabada gaza basarsan motor ses yapar aynısı
Leon .S. Kennedy Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 19 Mayıs 2025 #3 Cızırdama sesi geliyorsa bu normal olmalı. Telefonu şarj ederken de genelde adaptörden böyle ses geliyor. Oyuna girince sesinin artmasının sebebi de PSU'dan geçen akımın fazla olması. Akım fazlaysa ses de fazladır.
Cızırdama sesi geliyorsa bu normal olmalı. Telefonu şarj ederken de genelde adaptörden böyle ses geliyor. Oyuna girince sesinin artmasının sebebi de PSU'dan geçen akımın fazla olması. Akım fazlaysa ses de fazladır.