Güç kaynağından yanık kokusu geliyor

Arda.aa

Centipat
Daha fazla  
Xmateg 600W güç kaynagımı 1 ay once garantiye gonderdim fanından ses gelmesi nedeniyle ve fanı değiştirilip bu hafta elime ulastı. 1 haftadır LoL Valorant gibi oyunlar oynuyordum sorun yoktu ama bugün RDR2 oynadım 1 saat boyunca falan ve guc kaynagından yanık kokusu gelmeye basladı. Ozellikle güç kaynagına taktıgımız kablonun o taraflardan nasıl bir yanık kokusu tarif edemiyorum ama koku tüm odayı sardı ama koku gelmesine ragmen hala oyunu oynayabiliyordum sonra koku cok net olunca anladım bir terslik oldugunu hemen bilgisayarı kapadım. Windows uzerinden kapattıgımda bilgisayarı hem gec kapanmıstı hem de bilgisayarın ısıkları fan ısıkları çalışıyordu hala ben de kasa üzerinden kapatma kararı aldım ve kasa dugmesine basınca tekrar kendini actı ekran kartı vb ama ısıklar kapanmamıstı ve ekran kartı da bayağı gec kapanmıstı. Ne yapmalıyım? Tekrar guc kaynagını garantiyemi yollamalıyım yoksa değişen parcanın kokusu vb kokuyor olabilir mi? Ayrıca koku işlemci kablosundan geliyor gibi anakartın sol ustundeki yere taktıgımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…