Güç kaynağını fansız kullanmak problem çıkartır mı?

Daha fazla  
Benim PC sanırım PSU fanı yüzünden çok ses çıkartıyor. PSU fanını çıkartsam ne gibi sorunlar çıkar? Zararlı mıdır?

PSU eski olduğu için markasını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hayır, motor sesi gibi değil. Normal fan sesi işte.

Önceden bu kadar değildi. Son zamanlarda yükseldi. Önceden masaüstünde gezinirken daha az ses geliyordu. Oyun oynarken vs. yükseliyordu. Belkide işlemci fanından geliyordur. Ama dün kasanın kapağını açtığımda işlemci fanı az dönüyordu. Ondan geleceğini pek sanmam.

İşlemci: İntel Core 2 Duo E7400 stock fan.

Hayır, motor sesi gibi değil. Normal fan sesi işte.

Önceden bu kadar değildi. Son zamanlarda yükseldi. Önceden masaüstünde gezinirken daha az ses geliyordu. Oyun oynarken vs. yükseliyordu. Belkide işlemci fanından geliyordur. Ama dün kasanın kapağını açtığımda işlemci fanı az dönüyordu. Ondan geleceğini pek sanmam.

İşlemci: İntel Core 2 Duo E7400 stock fan.
Biostan kısmayı denemelisin bende oluyodu aynısı eski kasamda bi test edeyim diye elimi fana değdirdim ve yaprağı kırıldı eğer işlemcinizin macunu değişilmediyse ısındığı için hızlı dönüyor olabilir.

PSU içini açmak sorun çıkartabilir mi? Hiç açmadım. Nasıl yapılacağını da bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı