Güç kaynağını ters monte etmek

Zalim058

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olacak benim güç kaynağım Aerocool Vx 750W. Bu PSU'yu fanı aşağı bakacak şekilde yerleştirirsem fana bir şey değiyor ve çok rahatsız edici bir ses oluyor. Ama fanı yukarı bakarsa gram ses çıkmıyor. Size sorum şu fotoğrafta gördüğümüz gibi kasamdaki PSU yeri eski tiplerden ve fanın aşağı bakması lazım gerekiyor kasada. Ben bu kasaya PSU'yu fanı yukarı bakacak şekilde koymam lazım eğer o boşluğa fan yukarı bakacak şekilde koyarsam 1-2 Cm boşluk kalıyor yani 0 oturmuyor. Eğer dediğim gibi koyarsam fan yukarı bakacak şekilde herhangi bi sorun teşkil eder mi?

Not:Aşağıdaki ekran kartı ile kasanın arasına sığmıyor.

YOro3A.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olacak benim güç kaynağım Aerocool Vx 750W. Bu PSU'yu fanı aşağı bakacak şekilde yerleştirirsem fana bir şey değiyor ve çok rahatsız edici bir ses oluyor. Ama fanı yukarı bakarsa gram ses çıkmıyor. Size sorum şu fotoğrafta gördüğümüz gibi kasamdaki PSU yeri eski tiplerden ve fanın aşağı bakması lazım gerekiyor kasada. Ben bu kasaya PSU'yu fanı yukarı bakacak şekilde koymam lazım eğer o boşluğa fan yukarı bakacak şekilde koyarsam 1-2 Cm boşluk kalıyor yani 0 oturmuyor. Eğer dediğim gibi koyarsam fan yukarı bakacak şekilde herhangi bi sorun teşkil eder mi?

Not:Aşağıdaki ekran kartı ile kasanın arasına sığmıyor.

Eki Görüntüle 262479
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. İyi kablolama yapman gerek. Ayrıca rahat soğutma yapabilmesi için de gerekli boş alanı bırakmalısın, dışarıdan içeriye ve PSU'nun tarafına üfleyecek bir fanın var ise daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı