Güç Kaynağını Ters Takmak Nasıl Sorunlara Yol Açabilir?

SonOfABursa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, güç kaynağımı ters takmışım herhalde ya da modeli böyle bilemiyorum. Herhangi bir sorun teşkil ediyor mudur sizce?

Elimi üstüne koyduğumda sıcaklık hissetmiyorum(sistem boştayken). Peki kolayca çevirebilir miyim, uğraştırır mı? CPU ve 24 Pin bağlantısına kablolar ucu ucuna yetişti.

Evet kolayca çevirebilirsin, uğraştırmaz. Ters çevirince kabloların çıktığı kısım anakarta daha yakın olacağı için kablolarla ilgili bir sorun olmaz.

Hiç bir sorun çıkmaz Uygun vida yuvaları varsa Ve sağlam bir şekilde monte edebildiyse sıkıntı çıkmayacaktır.
Bende bu PSU nun neden yazıları ter diye merak ediyorum, Normal'de fan aşağı bakıcak şekilde monte etiğiniz zaman yazılar ters duruyor.

Hayır, ters durmuyor.

Hangi yönde monte ederse etsin yazının biçimi değişmeyecektir, çünkü ona göre ayarlanmış.

Sağolun, düzelttim. Kablolar arka kapağın kapanmasını biraz zorlaştırdı, keşke modüler alsaydım dedirtiyorlar insana.
@Silinen üye ' nin dediği gibi dizayn edilmiş bir güç kaynağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…