Güç kaynağının ağır olması ne anlama gelir?

Daha fazla  
Merhaba. Biraz garip bir soru olabilir ama bilmediğim için soruyorum. Güç kaynağının ağır olması onun kaliteli olduğu anlamına gelir mi? Yoksa sadece malzeme kalitesinin mi iyi olduğu anlamına geliyor? Kabloları ile olan ağırlığını sormuyorum, sadece kendisinin ağırlığını soruyorum.

Merhaba. Biraz garip bir soru olabilir ama bilmediğim için soruyorum. Güç kaynağının ağır olması onun kaliteli olduğu anlamına gelir mi? Yoksa sadece malzeme kalitesinin mi iyi olduğu anlamına geliyor? Kabloları ile olan ağırlığını sormuyorum, sadece kendisinin ağırlığını soruyorum.
Hayır, kalitesiz bir şey olup ağırda olabilir, kaliteli bir şey olup hafifte olabilir.

Hocam şöyle bir durum var. Benim 350W High power güç kaynağım SFX boyutta ve cidden ağır. Lakin 750W Cooler Master Bronze v2 PSU çok hafifte. Ondan sormak istedim. Ayrıca garip bir sorun yaşıyorum Cooler Master PSU ile, ondan biraz öyle düşündüm de.

Hocam şöyle bir durum var. Benim 350W High Power güç kaynağım SFX boyutta ve cidden ağır. Lakin 750W Cooler Master Bronze V2 PSU çok hafifte. Ondan sormak istedim. Ayrıca garip bir sorun yaşıyorum Cooler Master PSU ile, ondan biraz öyle düşündüm de.

Cooler Master PSU ben önermiyorum şu ana kadar 2 adet kullandım ikisinde de sorun çıkardı PC ısındığında aniden kapanıyordu ilk aldığımda iade ettim ikincisinde fanlarından ses geliyordu çok fazla onu da iade ettim ben kullanmam Cooler Master şahsen.

Cooler Master PSU ben önermiyorum şu ana kadar 2 adet kullandım ikisinde de sorun çıkardı PC ısındığında aniden kapanıyordu ilk aldığımda iade ettim ikincisinde fanlarından ses geliyordu çok fazla onu da iade ettim ben kullanmam Cooler Master şahsen.
Hocam galiba Coil whine sorunu var güç kaynağımda. Garantiye vermek mi gerek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı