Merhaba, yeni güç kaynağı almış bulunmaktayım. İnternette bazı insanların güç kaynağının fanı üste doğru baktığı şekilde monte ettiklerini gördüm. Güç kaynağım Corsair 550F RGB.
Kasam ise altta resim olarak verdim.
Şu an benim kasamda alta doğru bakmakta. Yine de merak ettiğim için konu açtım arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Seasonic PC Power Supplies - full line of ATX, SFX, and industrial-grade power supplies featuring advanced topology designs, 80 PLUS certifications, hybrid fan control, and premium Japanese capacitors for maximum reliability and efficiency.
Seasonic PC Power Supplies - full line of ATX, SFX, and industrial-grade power supplies featuring advanced topology designs, 80 PLUS certifications, hybrid fan control, and premium Japanese capacitors for maximum reliability and efficiency.
Alta doğru veya içe doğru da olabilir. İkisinde de bir yanlışlık yok. İçeri bakan kısma takıldığı vakit sıcak havayı da tahliye edebilir.
PSU yukarıda olanlar için fan içeri bakar misal, aşağıda olan kasalar için ise genelde aşağıya bakar fan. Ancak ikisi de doğru. Önemli olan havayı alması.