Güç kaynağının ızgarasından oyun oynarken sıcak hava gelmesi normal mi?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Merhabalar kafama bir soru takıldı sormak istedim. Güç kaynağının altından yani ızgara kısmında normalde serin hava geliyor. Oyuna veya sistemi harekete geçirecek bir şey uygulama veya oyuna girsem güç kaynağının altından sıcak hava geliyor. Bu normal mi? Ekran kartım R7 265 ve kablo ile güç kaynağına takılması gerek yoksa görüntü gelmiyor. Ekran kartı güç tüketmeye başladığında da güç kaynağı da ısınıp sıcak havayı dışarı atıyor değil mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

Güç kaynağı 500W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kafama bir soru takıldı sormak istedim. Güç kaynağının altından yani ızgara kısmında normalde serin hava geliyor. Oyuna veya sistemi harekete geçirecek bir şey uygulama veya oyuna girsem güç kaynağının altından sıcak hava geliyor. Bu normal mi? Ekran kartım R7 265 ve kablo ile güç kaynağına takılması gerek yoksa görüntü gelmiyor. Ekran kartı güç tüketmeye başladığında da güç kaynağı da ısınıp sıcak havayı dışarı atıyor değil mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

Güç kaynağı 500W.

Güç kaynağı diğer bileşenleri beslerken yorulur. Bence sıcak hava üflemesi gayet normal. Mesela laptop oyun oynamazken soguk hava üfürür. Fakat oyuna girince bir süre sonra sıcak üflemeye başlar. İçindeki parçayla alakalı.

Normal. Benim kullandığım güç kaynağı kasa konumu olarak yukarı tarafta egzoz fanı ise içeri bakıyor yani soğumak için içine sıcak hava çekiyor. Böyle olunca fazlasıyla ısınıyor ama buna rağmen bir sorun yaşamadım sizde yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı