G Guanzo Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Başlıktaki gibi, AIDA64 gibi program vb. denedim güç kaynağına bakmayı ve incelemeyi fakat hiçbir yerde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Başlıktaki gibi, AIDA64 gibi program vb. denedim güç kaynağına bakmayı ve incelemeyi fakat hiçbir yerde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 Öğrenemezsiniz.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 26 Şubat 2023 #3 Guanzo dedi: Başlıktaki gibi, AIDA64 gibi program vb. denedim güç kaynağına bakmayı ve incelemeyi fakat hiçbir yerde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Psu özellikleri herhangi bir uygulamadan öğrenilmiyor.Kasanın içinden bakabilirsiniz.
Guanzo dedi: Başlıktaki gibi, AIDA64 gibi program vb. denedim güç kaynağına bakmayı ve incelemeyi fakat hiçbir yerde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Psu özellikleri herhangi bir uygulamadan öğrenilmiyor.Kasanın içinden bakabilirsiniz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 26 Şubat 2023 #4 Kasayı açıp bakın hocam üstünde yanında bir yerde tam modeli yazar.