T Thoralph Kilopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #1 Merhaba abilerim kardeşlerim. Kasamdaki güç kaynağından kokular geliyordu. Bir gün kasa reset attı kendi kendine. Bende bir daha açmadım. Aradan 1 ay kadar sonra açtığımda kokular fazlalaşmıştı bende söküp içini açtım. Ve bu manzara ile karşılaştım. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Güç kaynağı 300W. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2017
Merhaba abilerim kardeşlerim. Kasamdaki güç kaynağından kokular geliyordu. Bir gün kasa reset attı kendi kendine. Bende bir daha açmadım. Aradan 1 ay kadar sonra açtığımda kokular fazlalaşmıştı bende söküp içini açtım. Ve bu manzara ile karşılaştım. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Güç kaynağı 300W.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.871 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 20 Nisan 2017 #2 Geçmiş olsun. Bütçenizi ve sistem bileşenlerinizi belirtirseniz uygun bir güç kaynağı önerebiliriz.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #3 Geçmiş olsun. Kalitesiz PSU cebine zarar. Kesin Everest, Frisby gibi bir markadır.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 20 Nisan 2017 #4 Bu PSU mefta olmuş. Arkadaşlarında söylediği gibi bütçe ve sisteminizi belirtirseniz yeni bir PSU tavsiyesi yapabiliriz.
Bu PSU mefta olmuş. Arkadaşlarında söylediği gibi bütçe ve sisteminizi belirtirseniz yeni bir PSU tavsiyesi yapabiliriz.
T Thoralph Kilopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #5 20 Percent dedi: Bu PSU mefta olmuş. Arkadaşlarında söylediği gibi bütçe ve sisteminizi belirtirseniz yeni bir PSU tavsiyesi yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... 2 gb ram Msi r7 240 ekran kartı İntel pentium R 2.80 ghz
20 Percent dedi: Bu PSU mefta olmuş. Arkadaşlarında söylediği gibi bütçe ve sisteminizi belirtirseniz yeni bir PSU tavsiyesi yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... 2 gb ram Msi r7 240 ekran kartı İntel pentium R 2.80 ghz
M Mr.Acar Ziyaretçi 20 Nisan 2017 #6 Thoralph dedi: 2 gb ram Msi r7 240 ekran kartı İntel pentium R 2.80 ghz Genişletmek için tıkla... Peki anakart ekran kartı gibi diğer parçalarınız yandı mı? Parça kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.
Thoralph dedi: 2 gb ram Msi r7 240 ekran kartı İntel pentium R 2.80 ghz Genişletmek için tıkla... Peki anakart ekran kartı gibi diğer parçalarınız yandı mı? Parça kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.