Her güç kaynağı her bilgisayarda çalışır mı? Bendeki PSU çok eksi kabloları beyaz anakartım ASUS P5G41t m LX. Herhangi bir bir PSU bu anakartta çalışır mı? Boyutu sığmaz onu biliyorum ama onun boyutuna uygun herhangi bir bir PSU alsam çalışır mı?
puanlık aramıyorum PSU var bendede çok ses yapıyor ben sadece her psu her sistemde çalışır mı onu merak ettim benim PSU çok eski kabloları beyaz yeni psuların kablosu siyah ondan sordum
Yeni güç kaynaklarında kabloların renkleri rahatsız edici görüntüye sebep olduğu için siyah kablolar kullanılıyor. Ayrıca her yeni PSU siyah kablolar barındırmıyor, giriş seviyesi diye adlandırdığımız PSU'lar da genelde hardal renkli kablolarla geliyor. Kablo renginin konuyla pek alakası yok.
Yeni güç kaynaklarında kabloların renkleri rahatsız edici görüntüye sebep olduğu için siyah kablolar kullanılıyor. Ayrıca her yeni PSU siyah kablolar barındırmıyor, giriş seviyesi diye adlandırdığımız PSU'lar da genelde hardal renkli kablolarla geliyor. Kablo renginin konuyla pek alakası yok.