Hocam hiçbir detay vermemişsiniz, mesela ben alıcı olsam burada sorup uğraşmak yerine gider makul fiyatlara çevremden bir tane ilan bulur alırım. Demem o ki, daha çok detay vermeniz daha iyi olur.
Hocam hiçbir detay vermemişsiniz, mesela ben alıcı olsam burada sorup uğraşmak yerine gider makul fiyatlara çevremden bir tane ilan bulur alırım. Demem o ki, daha çok detay vermeniz daha iyi olur.
Ne detayı bekliyorsunuz? Model belirtmişim zaten. Tek tek molex kablolarını mı belirteyim mesela?
Güç kaynaklarına 70 TL istiyorum. Aynı fiyat ikisi de. İçleri yeni temizlendi. Forumda o kadar satış yaptım ilk defa böyle yoruma denk geldim.
Ne detayı bekliyorsunuz? Model belirtmişim zaten. Tek tek molex kablolarını mı belirteyim mesela?
Güç kaynaklarına 50 TL istiyorum. Aynı fiyat ikisi de. İçleri yeni temizlendi. Forumda o kadar satış yaptım ilk defa böyle yoruma denk geldim.
Ürün şu an yanımda değil hocam, sata çıkışları kesilmişti. Ayrıca kendim kullanmaya karar verdim tam ilanı güncelliyordum. Dilerseniz Casecom olanı verebilirim teklife açığım.
Ürün şu an yanımda değil hocam, SATA çıkışları kesilmişti. Ayrıca kendim kullanmaya karar verdim tam ilanı güncelliyordum. Dilerseniz casecom olanı verebilirim teklife açığım.