Arkadaşlar merhaba kendime bir sistem diziyorum ve son parça olarak kasam kaldı hem anakartıma uygun hem de kullandığım işlemci soğutucusuna uygun bir kasa arıyorum. Alt tarafa sistemimin özelliklerini yazdım yardımcı olabilecek herkesin yorumuna açığım bütçe olarak 2000-4000 arası bir kasa arıyorum.
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
The Lancool 216 RGB is the latest Lian Li mainstream enclosure, which comes with a long list of useful and functional features at only $99-$115, depending on the variant. This makes the case one of the best options no matter what kind of system you are building.
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
The Lancool 216 RGB is the latest Lian Li mainstream enclosure, which comes with a long list of useful and functional features at only $99-$115, depending on the variant. This makes the case one of the best options no matter what kind of system you are building.
En ucuz MSI MPG GUNGNIR 111R 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG GUNGNIR 111R 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!