Güç kullanım seçeneği yok oldu

burakemre.0000

Hectopat
Daha fazla  
-Intel HD Graphics 500
-4 GB RAM

Normalde bu resimde laptopun nasıl çalışacağı yazmalıydı. (Örneğin; yüksek performans, pil tasarrufu) Daha önceden performans için yüksek ayarlarda çalıştırıyordum.

Laptop çok ısındığı için biraz normalde kullanayım dedim, dengeli/önerilen yazan seçeneğe tıkladım ve sonra laptopu kapattım. Laptop yine ısınınca geri yeniden performans modunu açacaktım ama seçeneğin yok olduğunu gördüm ve üstelik laptop bozulmuştu. 2, 3 dk bir şey yapmazsam kendini kapatıyor ve kolay kolay açılmıyor

2021-08-02.png

-Intel HD Graphics 500
-4 GB RAM

Normalde bu resimde laptopun nasıl çalışacağı yazmalıydı. (Örneğin; yüksek performans, pil tasarrufu) Daha önceden performans için yüksek ayarlarda çalıştırıyordum.

Laptop çok ısındığı için biraz normalde kullanayım dedim, dengeli/önerilen yazan seçeneğe tıkladım ve sonra laptopu kapattım. Laptop yine ısınınca geri yeniden performans modunu açacaktım ama seçeneğin yok olduğunu gördüm ve üstelik laptop bozulmuştu. 2, 3 dk bir şey yapmazsam kendini kapatıyor ve kolay kolay açılmıyor

Eki Görüntüle 1126177
Güç planı oluştur > Yüksek performans. Sanırım böyle olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı