Arkadaşlar oyunlarda ani FPS düşüşü yiyorum, CPU ısısı 90-97 olduğu zaman. Fakat ben bu olayı güç planından en yüksek işlemci durumunu kaça alarak çözebilirim?
Arkadaşlar oyunlarda ani FPS düşüşü yiyorum, CPU ısısı 90-97 olduğu zaman. Fakat ben bu olayı güç planından en yüksek işlemci durumunu kaça alarak çözebilirim?
İşlemcinin performansını düşürmek yerine yeni termal macun uygulaması denenmeli bence hatta bütçe varsa yeni soğutucu alınabilir. Biostan işlemcinin voltajını düşürerek de ısıyı azaltabilirsiniz.
İşlemcinin performansını düşürmek yerine yeni termal macun uygulaması denenmeli bence hatta bütçe varsa yeni soğutucu alınabilir. BIOS'tan işlemcinin voltajını düşürerek de ısıyı azaltabilirsiniz.