metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Mart 2021 #1 Arkadaşlar oyunlarda ani FPS düşüşü yiyorum, CPU ısısı 90-97 olduğu zaman. Fakat ben bu olayı güç planından en yüksek işlemci durumunu kaça alarak çözebilirim?
Arkadaşlar oyunlarda ani FPS düşüşü yiyorum, CPU ısısı 90-97 olduğu zaman. Fakat ben bu olayı güç planından en yüksek işlemci durumunu kaça alarak çözebilirim?
KS KS metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Mart 2021 #21 MiranSAVUN dedi: Bence %60 olur. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS çok düşük olur o zaman fakat ben 80 kullanıyorum şu anda. Shimada Sensei dedi: İnternette %99'a çekince turbo boost aktif olmuyor yazıyordu. Kendim denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam %80'de kullanıyorum şu anda geçti droplar. Artı 0 Eksi
MiranSAVUN dedi: Bence %60 olur. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS çok düşük olur o zaman fakat ben 80 kullanıyorum şu anda. Shimada Sensei dedi: İnternette %99'a çekince turbo boost aktif olmuyor yazıyordu. Kendim denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam %80'de kullanıyorum şu anda geçti droplar.