Bugün sistemimdeki işlemcinin her zaman yüksek GHz'lerde olduğunu gördüm bende dengeli güç planına geçtim. Şimdi ise birden 1,49 GHz'e hemen 3 saniye sonra 3,80 GHz'lere kadar çıkıyor sizce yüksek performans mı daha sağlıklı yoksa dengeli mi? Şimdiden teşekkürler.
Bugün sistemimdeki işlemcinin her zaman yüksek GHz'lerde olduğunu gördüm bende dengeli güç planına geçtim. Şimdi ise birden 1,49 GHz'e hemen 3 saniye sonra 3,80 GHz'lere kadar çıkıyor sizce yüksek performans mı daha sağlıklı yoksa dengeli mi? Şimdiden teşekkürler.
Dostum dengeli daha sağlıklı tabii ki tartışmasız onun için bu ayarlar var zaten performans modu daha fazla güç tüketip daha fazla ısınma yaratıp uzun vadede ömür azaltacaktır bilgisayarınız kötü değil ise dengeli en iyi seçenek olacaktır.
Hocam oynadığım oyunlar yüksek sistem gereksinimleri isteyen (RDR 2 GTA V ) gibi oyunlar değil.
O yüzden bende dengelide kullanmam gerektiği düşüncesindeyim.