KarmajenX Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, buraya anlam veremedim. Açıklama olarak neredeyse hepsi aynı. Hangisini yapmam daha mantıklı olur?
Arkadaşlar, buraya anlam veremedim. Açıklama olarak neredeyse hepsi aynı. Hangisini yapmam daha mantıklı olur?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Aralık 2020 #2 Dengeli olarak kalsın. Edit: AMD Ryzen balanced daha mantıklı olur sanırım.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 16 Aralık 2020 #3 KarmajenX dedi: Eki Görüntüle 784387 Arkadaşlar, buraya anlam veremedim. Açıklama olarak neredeyse hepsi aynı. Hangisini yapmam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Nihai performans her zaman daha iyisidir.(Bazı istisnalar dışında)
KarmajenX dedi: Eki Görüntüle 784387 Arkadaşlar, buraya anlam veremedim. Açıklama olarak neredeyse hepsi aynı. Hangisini yapmam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Nihai performans her zaman daha iyisidir.(Bazı istisnalar dışında)
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Aralık 2020 #4 KarmajenX dedi: Eki Görüntüle 784387 Arkadaşlar, buraya anlam veremedim. Açıklama olarak neredeyse hepsi aynı. Hangisini yapmam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Nihai performans.
KarmajenX dedi: Eki Görüntüle 784387 Arkadaşlar, buraya anlam veremedim. Açıklama olarak neredeyse hepsi aynı. Hangisini yapmam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Nihai performans.
TncyKrmn Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #5 alpethz dedi: Nihai performans. Genişletmek için tıkla... Nihai performans gereksiz yere tüketimi arttırmaz mı ?
alpethz dedi: Nihai performans. Genişletmek için tıkla... Nihai performans gereksiz yere tüketimi arttırmaz mı ?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Aralık 2020 #6 TncyKrmn dedi: Nihai performans gereksiz yere tüketimi arttırmaz mı? Genişletmek için tıkla... Gereksiz değildir hocam, şarj hızlı biter ama performans artar.
TncyKrmn dedi: Nihai performans gereksiz yere tüketimi arttırmaz mı? Genişletmek için tıkla... Gereksiz değildir hocam, şarj hızlı biter ama performans artar.
KarmajenX Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #7 alpethz dedi: Gereksiz değildir hocam, şarj hızlı biter ama performans artar. Genişletmek için tıkla... Laptop değil ama gene de onu şeçtim sağ ol.
alpethz dedi: Gereksiz değildir hocam, şarj hızlı biter ama performans artar. Genişletmek için tıkla... Laptop değil ama gene de onu şeçtim sağ ol.