Güç seçeneği nihai moddan dengeli moda geçiyor

Merhaba Technopat üyeleri, bir sorunum var. Windows 10 1903 Enterprise 64 Bit kullanıyorum. Güç seçeneklerinde nihai performansa alıyorum bilgisayarı, kapatıp açınca kendiliğinden dengeli performansa geçiyor. Tüm driverler güncel. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Game booster veya MSI Gaming App gibi uygulamalar veya işlemci gücünü ayarladığınız quick CPU vb. uygulamalar var ise onları kaldırırsanız sorununuz çözülecektir allta verdiğim örnek gibi System Power plan yetkisi alır o programlar zaten nihai performans alabileceğiniz en yüksek verimliliği verir bu yetkiyi o program verdiğiniz için o programın içinde hangi System Power plan gözüküyor ise her o uygulamayı açtığınzda güç seçeneklerine o uygulamanın içinde olan güç seçeneği ayarına geri dönecektir ama size tavsiyem bu ve bunun gibi uygulamaları kaldırısanız.
Yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir iyi günler (alltaki resim örnektir)

1612039391517.png
1612039391517.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı