Güç seçeneklerinde işlemci performansını artırma modu yok

ReNkLiBuKaLeMuN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben işlemci performansını artırma modunu kapatmak istiyorum ama güç seçeneklerinde gelişmiş güç ayarlarında öyle bir seçenek yok. Nasıl ekleyebilirim?

Arkadaşlar ben işlemci performansını artırma modunu kapatmak istiyorum ama güç seçeneklerinde gelişmiş güç ayarlarında öyle bir seçenek yok. Nasıl ekleyebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan bakınız hocam

Yan tarafta güç planı oluştura tıklayın hocam. Oradan da seçin.

Ryzen işlemci kullanıyorsan böyle bir seçeneğe ihtiyacın yok "dengelide" kalması yeterli.

Güç Planı Ayarlarına Yüksek Performans Modu eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın;

Öncelikle Windows tuşuna basıp “cmd” yazın ve konsola giriş yapın.

Ardından açılan konsola “Powercfg -setactive 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c” kodunu yazıp, enter’layın.

Son düzenleme:
Ben o ayarı kapatmak istiyorum. Çünkü laptop çok ısınıyor.

Son düzenleme:
Kendiniz oluşturabilirsiniz, karışık bir şey değil zaten basit.

İşlemci güç yönetiminde işlemci perofrmansını artırma modu diye bir şey yok onu getirmek istiyorum.

Eki Görüntüle 1662087

İşlemci güç yönetiminde işlemci perofrmansını artırma modu diye bir şey yok onu getirmek istiyorum.
''https://www.geeks3d.com/dl/get/10060
Buradan RAR dosyasını yükleyip içindeki regedit dosyasını açın. Ondan sonra güç seçeneklerinize işlemci performansını artırma modu eklenecektir.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…