Güç seçeneklerinde işlemci performansını artırma modu yok

Teşekkürler hocam. Bunu kapadığımda sıcaklıklar azalır mı?

Rica ederim.

15-20 dereceye kadar düşük görebilirsiniz. Bileşenlerinize göre değişiklik gösterir.

Hocam hiçbir etkisi olmadı. BIOS ekranından Turbo Boost kapadım etkisi olmadı. İşlemci performansını artırma modunu kapadım olmadı. Nasıl bir bilgisayar bu. Hiçbir şey çözüm olmuyor.

Hocam hiçbir etkisi olmadı. BIOS ekranından Turbo Boost kapadım etkisi olmadı. İşlemci performansını artırma modunu kapadım olmadı. Nasıl bir bilgisayar bu. Hiçbir şey çözüm olmuyor.
İç dış temizlenme vakti gelmiştir demek ki. Garantiniz devam ediyorsa bakıma gönderin.

Sistemdeki parçaları sormuştum. Bunlar boştaki değerler sanırım. CPU sıcaklığı çok fazla. Bakım gerekli.

Hocam RTX 2060, i7 işlemci, Windows 10, 16 GB RAM, 144 Hz. Bu sıcaklıklar oyun oynarken. Bir de bakım yaptıralı 1 buçuk ay oldu.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\be337238-0d82-4146-a960-4f3749d470c7 attributes 1 ise 2 yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…