Güç seçeneklerindeki seçenekler eksik

Verdiğim sürücü chipset sürücüsü. Trackpad ile alakası yok.
Verdiğiniz sürücüyü yükledikten sonra trackpadim düzgün çalışmamaya başladı.
Dell update uygulamasından güncellemeleri denetledim ve Intel Serial IO driver ' ını buldu. Bunu yükleyince trackpadim eski fonksiyonlarına kavuştu. Ancak verdiğiniz sürücünün ne yaptığını hala anlayabilmiş değilim.

Dostum yüksek performanstan dahada yüksek güçte çalıştıran gizli bi windows ayarı bulunuyor
Güç ayarı adı nihai performans bunu açarsan bilgisayarından alabileceğin en yüksek performansı alabilirsin bu güç seçeneğini aktif etmek için cmd yi yönetici olarak çalıştır(muhtemelen herkes söylemiştir bu cmdyi)
Cmdyi açmayı bilmiyosan normal windowsdan dosya falan aradığımız sekmeden cmd yazacaksın sağ tık yapıp ordan yönetici olarak çalıştırcaksın ve oraya
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00–03f14749eb61
Bu komudu yazıp enterla tekrardan güç seçeneklerine gelip ordan nihai performansı seç

Cmd ye verdiğim komudu enterladığında ekranda gözüktüğü gibi vb. Yazı çıkıcak ve bilgisayarından tam verim alırsın
Umarım yardımcı olabilmişimdir dostum iyi oyunlar iyi günler

Dediğiniz komut ekleniyor gibi gözüküyor ama gelmiyor güç seçeneklerine.

Tek tek elle defter kayıtlarını eklemek lazım

Sorunun çözümü bu linkte mevcut tek tek okuyun : Google Translate

Bilgisayarınızı yeniden başlattınızmı eğer başlattınız ve olmuyorsa.
Sol sekmede güç planı oluştur var ve orada yüksek performans, dengeli, güç tasarrufu.
Hepsi mevcut oradanda ayarlayabilirsiniz ama nihai performans her zaman yüksek performansdan daha yüksek verimlilik sağlar.
Eğer CMD de yazdınız nihai performans çıktıysa oradaki güç seçeneklerine gelmese bile aktif olmuştur(güç seçeneklerine geldiğinizde giç bir şey seçili olarak duruyorsa yüksek ihtimalle nihai performans aktif olmuştur. Ayrıca görev çubuğunda bulunan pil simgesine sağ tıklayıp Windows Mobility Center'a girip oradanda aktif edebilirsiniz(ama yüksek ihtimalle CMD'ye komudu yazdıysanız güç seçeneklerine gelmediyse bile yüzde yüz aktif olmuştır ve CMD'yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın)
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Attğınız çözümde uygundur ama en yüksek verimliliği nihai performanstan alırsınız tavsiyem size nihai performansı kullanmanız olacaktır.
İyi günler.

aynı sorun bendede var çözümü bulabildiniz mi

Bende de ayni sorun seçenekler de eksiklikler var çözüm bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…