Güç seçeneklerinden hangisi seçilmeli?

serran

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu şekilde sürekli kullanıyorum. Oyunlarda daha iyi performans alıyorum. Sürekli bu şekilde kullanmak doğru mudur? Oyundan çıkınca dengeliye mi almam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 123123.PNG
    34,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki yoruma katılıyorum. Aynı işlemciye sahibim. Masaüstünde güç tasarrufu moduna alıyorum. Boşuna işlemciyi yormaya, en yüksek frekansta çalıştırıp eskitmeye gerek yok. Oyuna girerken yüksek performansa çekersiniz tekrar. Ben ona da gerek duymuyorum. Çünkü pek etkilemiyor.

GPU'da olduğu gibi değil sanırım performans olayı. Yani yüksek performansa alsanız da CPU gerekmediği durumlarda maksimum frekansta çalışmıyor. Gerektiği kadar kullanıyor. Sürekli o ayarda kullanmanın bir sakıncası yok.

Arkadaşlar ben bu şekilde sürekli kullanıyorum. Oyunlarda daha iyi performans alıyorum. Sürekli bu şekilde kullanmak doğru mudur? Oyundan çıkınca dengeliye mi almam gerekiyor?
Dengeli kullanmak zaten gerektiğinde yüksek performansa çıkması demek. Siz yüksek performansı seçerseniz masaüstünde bile bu şekilde çalışacaktır. En iyi seçenek dengeli seçeneğidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…